2024.03.05
Adorján, Adrián
Kezdőlap Címlap Hoppá: titokban férjhez ment Orosz Barbi

Hoppá: titokban férjhez ment Orosz Barbi

Orosz Barbara a felhők felett jár három méterrel, ugyanis lerántotta a leplet arról, hogy titokzatos kedvesével március elején már titokban oltár elé álltak, hogy összekössék az életüket.

Bár Orosz Barbara nem beszél sokat a magánéletéről, pár hónapja élő adásban jelentette be az örömhírt, miszerint eljegyezték. A szíve egy francia férfiért dobog, akivel másfél éve van együtt. A műsorvezető elárulta, hogy a születésnapja után két nappal kérték meg a kezét Párizsban, egy igazi romantikus, filmbe illő jelenet közepette. A nagy ővel egy francia útja alatt találkozott egy metrón, de már a megismerkedésük előtt úgy érezte, hogy végre megtalálja az igazit. Így is lett! Most fény derült az újabb titokra, miszerint a tévés és kedvese már március elején összeházasodtak.

“Korábban egyikünk sem akart házasodni, mindketten szinte menekültünk a komoly elköteleződés elől. Úgy érezzük, kompromisszum lett volna bárki mással összekötni az életünket. Mindketten kivártuk a hozzánk illő társat, nem siettettünk semmit, de tudtuk, hogy mit szeretnénk, és meg is teremtettük. Ezért a türelemért végtelenül hálásak vagyunk a sorsnak” – mesélte a titkos esküvővel kapcsolatban Barbi. A nagy nap után egy romantikus utazás is vár rájuk, olvasható a hot! magazinban.