KezdőlapCímlapMajka kifakadt: "Soha többé nem utazom a Ryanairrel"

Majka kifakadt: „Soha többé nem utazom a Ryanairrel”

Tizenkét órával később, de végül hazaért Barcelonából Majka és két kisfia. A rapper azonban még mindig nagyon dühös a légitársaságra a velük történtek után.

Majka korábban közösségi oldalán adott hangot felháborodásának. Két gyermekével Barcelonából jöttek volna haza hétfő reggel a 8:40-es Ryanair-géppel, ám a reptéren szembesítették őket azzal, hogy a járat csak tizenkét óra múlva indul Magyarországra.

– Hiába állították, nem kaptam erről sem e-mailben, sem üzenetben értesítést, a jegyünkön pedig a reggeli időpont szerepelt. Hazudtak nekünk, és nem ismerték el, hogy hibáztak, ettől akadtam ki igazán. Rosszul állították ki a jegyeinket, ezért el is küldtem őket a francba – mesélte a Blikknek a rapper, végül kivett egy közeli hotelszobát és ott, valamint a közeli bevásárlóközpontban töltötte a várakozási időt fiaival.

A rappernek ezért járna kártérítést, ám ő nem akar foglalkozni az üggyel, a posztjával az volt az egyetlen célja, hogy felhívja a figyelmet a légitársaság hibájára.

– Azt hiszem, ezért fejenként 280 euró járna, de ez engem nem érdekel, de biztos, hogy a Ryanairrel soha többé nem utazom. A kiírásommal pedig elértem, amit akartam, körbement mindenhol, hogy mennyire megbízhatatlan a légitársaság, és remélem, a jövőben minden utas tanul majd az én hibámból. Mindig alaposan utána kell nézni, ha repülővel utazunk! – hangsúlyozta.