2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Hoppá: szakíthatott a magyar sztárpár

Hoppá: szakíthatott a magyar sztárpár

Szakíthatott a tehetségkutatókból megismert sztárpáros, Mardoll és Hadas Alfréd. Eltüntették a közös képeiket az Instagram-oldalukról, valamint már nem is követik egymást.

Az X-Faktor rappernője, Mardoll és a Sztárban Sztár leszek! rappere, Hadas Alfréd idén februárban jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Elmondásuk alapján az 5 évvel fiatalabb fiú üzeneteket küldött a lánynak, aki először figyelmen kívül hagyta, majd a találkozásuk után hamar kiderült, hogy nagy az összhang közöttük. Hasonló elképzeléseik voltak a zenéléssel kapcsolatban, és összeszokott páros lettek az elmúlt hónapok során, szinte mindenhova együtt jártak.

Mardoll nemrég úgy fogalmazott, hogy Alfréd mellett igazán önmaga tud lenni, azonban most úgy tűnik, mégis baj van a Paradicsomban. A sztárpár néhány napja még arról posztolt, hogy közösen vettek részt egy esküvőn, mára pedig már mindkettőjük Instagram-oldalán le lettek törölve a szerelmes fotók, illetve ki is követték egymást. Így nem csoda, ha a rajongók arra következtetnek, hogy véget ért a kapcsolatuk. Vajon mi történhetett ilyen rövid idő alatt, ami ehhez vezetett?