KezdőlapCímlapA kanadai úszónő állítja: bedrogozták a budapesti vizes vébé záróbuliján

A kanadai úszónő állítja: bedrogozták a budapesti vizes vébé záróbuliján

A kanadai úszónő, Mary-Sophie Harvey szerdán az Instagramon osztotta meg, hogy a Budapesten zajló FINA vizes világbajnokság utolsó estéjén bedrogozták. Posztjában zúzódásokról is közzétett fotókat, amelyeket elmondása szerint eszméletlen állapotban szerzett.

Harvey azt állítja, a bedrogozását követően négy-hat órán keresztül teljesen eszméletlen volt, és nem tudta, hogyan kábították el, vagy mi történt vele. Elmondta azt is, hogy a csapattársaival volt, amikor az eset történt – szúrta ki az Index.

SwimSwam oldal felvette a kapcsolatot az úszónővel, a Swimming Canadával és a FINA-val a történtekkel kapcsolatos további részletekért.

„Először is, csapatunk tagjainak egészsége és biztonsága mindenekelőtt rajtunk, azaz a csapaton múlik. Csapatvezetőségünk és egészségügyi személyzetünk mindig ügyel a csapattagokra, tisztában vannak a hollétükkel és teljes mértékben foglalkoznak minden problémával.

Úgy tudjuk, a Budapestről indulás előtti éjszaka történt egy incidens. Amint a csapat személyzete tudomást szerzett róla, Mary kiváló orvosi kezelést kapott csapatunk orvosától a helyszínen, majd hazautazhatott.

A munkatársak Maryvel a visszatérése óta kapcsolatban állnak, és felajánljuk neki a támogatást. Továbbra is gyűjtjük a helyzettel kapcsolatos információkat, az aktát pedig továbbítottuk a biztonságos sporttal foglalkozó munkatársunknak” – írta a lapnak válaszul a Swimming Canada.

További források azt mondják, az eset egy olyan partin történt, ahol úszók és nem úszók is részt vettek.