2023.09.26
Jusztina
Kezdőlap Címlap Molnár Gusztáv helyett a felesége fizette a gyerektartást

Molnár Gusztáv helyett a felesége fizette a gyerektartást

Továbbra is csak a gyógyulásban és az újrakezdésben bízik Molnár Gusztáv. A Drága örökösök egykori sztárja és felesége, Fazekas Vivien külön költöztek, amiről a Blikknek meséltek először. Az újrakezdés feltétele, hogy a színész rehabilitációra vonuljon, s felszámoljon alkoholfüggőségével.

– Most azon vagyunk, hogy találjunk egy helyet, ahová be tud menni, orvosi vizsgálatokra van szükség, ezt intézzük, utána pedig meglátjuk, melyik intézmény fogadja – kezdte Vivien, aki nemrég nehéz döntést hozott: közölte a férjével, hogy nem tudja úgy folytatni a kapcsolatukat, ahogy eddig éltek. – Guszti is tudja, hogy így nem megy tovább. Elköltözött, átmenetelig az édesanyjánál van Szlovákiában. Mindennap beszélünk, nem szakítottuk meg a kapcsolatot. Jól van, szeretne meggyógyulni. Tudja, hogy nem fogyaszthat egy korty alkoholt sem, úgy látom rajta, hogy most nagyon eltökélt, le akarja küzdeni az addikcióját.

Molnár sosem titkolta, hogy alkoholista volt. Májusban annyira eldurvult a helyzet, hogy ittas állapotban öngyilkossággal fenyegetőzött, felesége ekkor rendőrt hívott rá. Vivien elmondása szerint férje egyre gyakrabban nyúlt a pohár után a tavaly augusztusi balhé óta, amikor a színészt volt párja azzal gyanúsította meg, hogy ittasan bántalmazta közös gyermeküket.

– Nem tudom, Ildikóval valaha jó lesz-e a kapcsolatuk, de egy dologban biztos vagyok, hogy Gusztávnak rendeznie kell majd a viszonyát a volt párjával közös gyerekük érdekében. Guszti is megértette, hogy a helyzet akkor tud nyugvópontra kerülni, ha ő meggyógyul, rehabilitációra megy, a lelkét és a függőségét is kezelik. Először magát kell rendbe tennie, utána a házasságunkat, majd a gyermekével való kapcsolatát. A gyámhatóságon közös megegyezéssel úgy döntöttek, december 17-ig nem találkozik a fiával a rehabilitáció miatt – magyarázta Vivien, aki korábbi hírekre is reagált, többek között a gyerektartás elmulasztására is.

– Guszti valóban nem tudott fizetni. 2020-ban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal inkasszózta a számláját, mert a könyvelője elrontott valamit, ezért áfatartozása volt. Ezután jött a pandémia, majd elveszítette a munkáit, így nem volt bevétele. Egy ideig én utaltam a gyerektartást, de azzal is problémák voltak. Nem szeretnék ebbe jobban belemenni, mert mindez nem szolgálja a férjem gyógyulását. Bízom abban, hogy a rehabilitáció hatásos lesz, tartson bármeddig, két hónapig, fél- vagy másfél évig. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, azt sem, hogy mikor lesz Gusztinak munkája. Vannak lehetőségek a jövőre nézve, de szerintem mindegyiknek feltétele a teljes gyógyulás.

Indirekt/Blikk