KezdőlapCímlapHollandiában építi karrierjét Vavra Bence

Hollandiában építi karrierjét Vavra Bence

Úgy tűnik, nem beszélt a levegőbe Vavra Bence, amikor a Sztárban Sztár megnyerése után a Blikk szerkesztőségében azt mondta, megpróbálkozik a külföldi karrierrel is.

A fiatal énekes új klipje nemrég debütált, ő pedig a napokban Hollandiába utazott. Nem sokkal a műsor előtt ugyanis egy holland kiadóhoz szerződött, és Malek Miklóssal kezdett dolgozni.

– Elsősorban feltöltődni jöttem Hollandiába, de Amszterdam mellett van egy neves stúdió, ahova kimegyek dalokat írni, illetve befejezem a következő dalomat, ami júniusban jelenik meg – újságolta a fiatal énekes.

A rajongók legnagyobb örömére Bence egyáltalán nem tétlenkedik, s hamarosan újra eltűnik néhány napra.

– Megfordult a fejemben, hogy külföldi karriert is szeretnék építeni, ezzel a céllal jön létre a dalszerző tábor is. Egy héten keresztül neves külföldi és hazai dalszerzőkkel és zenei producerekkel. Lesz közte magyar és angol nyelvű is – árulta el Magyarország legsokoldalúbb hangja, aki körül nagy a pörgés a Sztárban sztár óta.

– Megismernek az utcán, az előbb a reptéren is odajöttek gratulálni, ami nagyon jól esik. Rengeteg a koncertmegkeresés, nagy az érdeklődés, aminek szintén örülök. Próbálunk a menedzsmentemmel úgy tekinteni erre, mint egy vállalkozásba. Folyamatosan próbáljuk építeni és fejleszteni a produkciót, hogy minél jobb minőséget tudjunk hozni – magyarázta Bence.