2023.02.01
Ignác
Kezdőlap Címlap Hihetetlen, de ma ünnepli 71. születésnapját Cicciolina

Hihetetlen, de ma ünnepli 71. születésnapját Cicciolina

November 26-án, szombaton ünnepli a 71. születésnapját Cicciolina. A Staller Ilona néven született egykori felnőttfilmes sztár a mai napig nem pihen: jóllehet hosszú évek óta Olaszországban él, ráadásul gazdag életút áll mögötte, megállás nélkül dolgozik.

Amikor elfogták Adolf Eichmannt: a per, amire Kádár János olyasmit mondott, ami ma ezer százalékig kiverné a biztosítékot

– Szinte egy perc szabadidőm sincs, mert folyamatosan utazom. Talkshow-kba, tévéműsorokba hívnak szerte a világban. Ezért mostanában sem magamra, sem a fiamra nincs elegendő időm, rengeteget dolgozom – mondta el a Blikknek Cicciolina, akinek nemrégiben arra azért volt egy kis ideje, hogy meglátogassa Magyarországon élő nővérét. – Sajnos, csak három napot tudtam otthon tölteni. Tartalmas programjaink voltak, sokat beszélgettünk, fürdőben is voltunk, de mindez kevés volt. Remélem, hamarosan hosszabb időre hazatérhetek.

A színésznő attól sem zárkózik el, hogy egyszer végleg hazaköltözzön Magyarországra, ám egyelőre sokkal komolyabb tervei vannak. Film vagy sorozat készül az életéről, s jelenleg ebben az ügyben tárgyal.

– Részletekbe egyelőre nem mehetek bele, mert még nem írtuk alá a szerződést, de az biztos, hogy a cselekmény okoz majd meglepetést a nézőknek! Az életem fantasztikusan alakult, rengeteg mindent átéltem, és voltak nagyon nehéz pillanatok is – mondja az egykor politikusi babérokra törő Cicciolina.