2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Hihetetlen, de igaz: Rékasi Károly 60 éves lett

Hihetetlen, de igaz: Rékasi Károly 60 éves lett

Meglepetésbulival köszöntötte Rékasi Károlyt a családja és a barátai. A színész a múlt vasárnap töltötte be a hatvanadik életévét.

A Barátok közt egykori szereplőjének eseménydúsan telt az utóbbi tíz éve: elvált az első feleségétől, Détár Enikőtől, súlyos motorbalesetet szenvedett, amit műtétek sora követett, időközben pedig felnőttek a gyermekei, majd tavaly másodszor is megházasodott. Rékasi az RTL Klub Fókuszának elárulta, úgy érzi, több terve is kudarcba fulladt.

– Piszkosul jól vagyok! Hiszek abban, hogy mindennek úgy kellett történnie, ahogyan történt. Ezekkel mind gazdagodtam. Bár nagyon sok minden nem sikerült az életemben, eljutottam odáig, hogy ezeket már nem bánom. Ezek valószínűleg okkal nem sikerültek. De nem szeretnék nyafogni, így ezeket most nem mondom el – vallotta be Rékasi, aki állítja, nem érzi, hogy már ennyi idős.

– Nem érzem az elmúlást, sokkal inkább az foglalkoztat, mit lehetne még csinálnom. A gyerekeim mellett pedig itt van ez a csodálatos nő, aki a társam, akivel a mai napig szerelmesek vagyunk egymásba, és akire mindig számíthatok. Ez a fontos – dicsérte a feleségét, Pikali Gerdát a színművész. – Nem érdekel, hogy hatvanéves vagyok, a fontos, hogy vágyaim legyenek. Bodrogi Gyulától csentem egy gondolatot… nemcsak ő nagyon szimpatikus, de a gondolat is. Azt mondta: addig akarok élni, amíg meg nem halok, de addig élni akarok! Mennyire pontos fogalmazás ez!