2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Balhé a Nyerő Párosban: Muri Enikőék keményen nekimentek Hódi Pamelának - videó

Balhé a Nyerő Párosban: Muri Enikőék keményen nekimentek Hódi Pamelának – videó

Muri Enikő és szerelme, Tóth Szabi nem finomkodtak a tegnapi Nyerő Párosban és kerek-perec megkérdezték Hódi Pamelától, hogy melyik az igazi énje. Az, amit a közösségi médiában mutat, vagy amit a villában. Mindketten úgy gondolták, hogy élőben nem olyan nyitott, viszont Pamela cáfolta a vádakat.

A Nyerő Páros új, azaz hatodik évadában sincs hiány izgalmakból, nevetésből, sírásból és drámából sem. A sztárpárok közül jónéhányan már komoly taktikázásba kezdtek, hogy minél több ideig tudjanak játékban maradni. A villa mondhatni két részre szakadt, mivel Hódi Pamela és férje, Megyeri Csilla és kedvese, illetve Lotfi Begi és felesége rendkívül jól összekovácsolódtak rövid idő alatt is, ezért a többiek úgy érezték, fel kell venniük velük szemben a kesztyűt.

A hétfői adás folyamán a szerelmeseknek egymásnak kellett kérdéseket feltenniük, viszont név nélkül, így mindenki jobban belement a személyesebb témákba egyaránt. Muri Enikő és Tóth Szabi például bevallották, hogy nem tudják hova tenni Hódi Pamela viselkedését, így anonim módon álltak bele a helyzetbe:

“A közösségi médiában kitárulkozóan nyitottnak mutatod magad, ezzel szemben itt a villában a többiekkel zárkózott és távolságtartó vagy. Melyik az igazi éned?” – olvasta fel Pamela kedvese, mire az influenszer összeráncolt homlokkal és kérdőn nézett a többiekre, ugyanis állítása szerint ő pont fordítva érzi ezt, mert a villában sok mindenki felé próbált közeledni.

“Arra lettünk volna kíváncsiak, hogy most akkor melyik az igazi énje? Mert ha ő azt mondja, hogy “figyelj, én amúgy egy zárkózott csaj vagyok és jobban meg tudok nyílni a közösségi média felületeken” akkor azt mondjuk, hogy ezzel nincsen semmi probléma… Ehelyett elindult egy olyan ködösítést, amiben sem az alanyt, sem az állítmányt nem értettük. Mondjuk ki, hebegett-habogott, nem tudott egy normális választ adni a kérdésre” – jegyezte meg Enikő és Szabi a hallottak után.