2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap Hét év után újra sorozatban játszik Szabó Zsófi

Hét év után újra sorozatban játszik Szabó Zsófi

Hét év után először vállalt színészi feladatot Szabó Zsófi!

Az RTL Klub műsorvezetője legutóbb mindössze egy epizódszerepben bukkant fel a Válótársakban. A január 31-től az RTL Klub képernyőjén látható Hotel Margaretben kapott egy komolyabb feladatot, nem is akármilyen karaktert kell alakítania.

– Egy igen összetett szereplőt játszom majd, és be kell vallanom, imádtam a forgatás minden percét, ez tényleg nagyon izgalmas feladat volt. Annak pedig külön örülök, hogy a kutyám is benne lesz a sorozatban – büszkélkedett Szabó Zsófi, aki ugyan szívesen vállalta el az új sorozatra való felkérést, nem vágyott arra, hogy újra színésznőként mutathassa meg magát.

– Ha egy évvel ezelőtt kérdezi meg valaki, szeretnék-e újra színésznőként dolgozni, a válaszom nagy valószínűséggel az lett volna, hogy nem. Ám amikor nyáron Hámori Barbara, a sorozat showrunnere megkeresett ezzel, annyira tetszett a feladat, hogy igent mondtam – vallotta be Szabó Zsófi, akit jó ideje már műsorvezetőként és show műsorok szereplőjeként láthatunk az RTL Klub képernyőjén.

A Hotel Margaret egyébként krimi, de a szerelem sem hiányozhat belőle. A Balatonon forgatott szériában Szabó Zsófin kívül még olyan sztárok szerepelnek, mint Miller Dávid, Epres Attila, Pásztor Virág, Őze Áron vagy Szabó Simon.