2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Hat év után találkozott újra édesanyjával Singh Viki

Hat év után találkozott újra édesanyjával Singh Viki

Nincs is annál rosszabb érzés – különösen karácsonykor –, amikor valaki hosszú ideig nem zárhatja a karjai közé az édesanyját. Singh Viki jól tudja, milyen ez, hiszen az anyukáját hat éven keresztül nem látta. Most viszont igazi karácsonyi csodaként érkezett hozzá a hír, miszerint édesanyja visszaköltözik Magyarországra.

Singh Viki idén attól tartott, hogy magányosan kell majd töltenie a karácsonyt, ugyanis egykori párjával pár hónapja szakítottak, illetve az édesanyja is távol él tőle. Az énekesnőt egészen az ünnepekig lefoglalták a fellépések és a koncertek, viszont ahogy közeledett az a bizonyos dátum, egyre nehezebben viselte a gondolatot, hogy nem lesz kivel karácsonyoznia. Anyukája azonban egy hatalmas meglepetéssel rukkolt elő.

„Idén üresen maradt a 24-25-e a naptáramban, de azt mondhatom, szerencsére nincs fellépésem, mert, ha hívnának, arra úgysem mondanék nemet, pedig én is megérdemlem a pihenést. Mivel nincs párkapcsolat az életemben, semmi különöset nem terveztem az ünnepekre” – tálalt ki az előadó, aki számára fontos a család.

„Azért vagyok most jobban, mert hazajött édesanyám Amerikából. Ez már önmagában egy csodálatos dolog. Ha a szüleid melletted vannak, akkor nem érzed magad olyan nyomorult földönfutónak a világban. Nem érzem azt, hogy bármilyen módon sürgetnék egy párkapcsolatot, nem vágyom arra, hogy tartozzak valakihez, mert nem vagyok egyedül. Olyan felszabadító érzés, amikor közel van a család” – részletezte Viki, miután hat év után végre átölelhette az édesanyját, aki visszaköltözött Magyarországra.

Hat éve találkoztam utoljára anyukámmal. Pont abban az időszakban élt kint, ameddig volt párkapcsolatom. Fura, mert az utazása előtt elindult bennem a gondolat, hogy olyan magányosnak érzem magam és volt is egy picit depresszívebb, visszavonulós időszakom, de ebből kirántott az, hogy anyukám itthon van és közös anya-lánya programokat csinálunk, ami nekem most mindennél értékesebb! – vallotta be az énekesnő a Borsnak.