2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Gólyahír: megszületett Rácz Jenőék babája - itt az első kép

Gólyahír: megszületett Rácz Jenőék babája – itt az első kép

Itt a hatalmas örömhír, amire szinte az egész ország várt: megszületett Rácz Jenőék kislánya, Kamilla.

Rácz Jenő és felesége, Dóri tavaly novemberben jelentették be, hogy kisbabájuk lesz. A kicsi romantikus környezetben, a nászútjukon fogant meg, így igazi szerelemgyerekként várták. Később egy babaváró bulin kiderült a magzat neme is, miután a szétdurrantott lufiból lehulló rózsaszín darabok elárulták: kislányuk lesz. Mint mondták, a pici nevét már régen kitalálták, amikor még csak randiztak egymással, ezért a Kamillánál maradtak.

A séf nem titkolta, hogy valószínűleg azok közé tartoznak majd, akik a közösségi oldalaikon is elbüszkélkednek a gyermekükkel, amire hamarabb sor került, mint gondolták volna. A kismama nemrég még arról beszélt, hogy egy szülésre bocsátó szertatáson vett részt, tegnap pedig megmutatta hatalmas pocakját is.

Arra viszont senki nem számított, hogy a séf csütörtök reggel már a kórházból fog bejelentkezni, tudatva, hogy el sem hiszi a történteket, de hamarosan apa lesz. Szerelmük gyümölcsét Dóri és Jenő is nagyon várta már, most pedig végre elérkezett a pillanat, hogy karjaikban tarthassák a kislányukat, ugyanis néhány héttel korábban, de megszületett Kamilla. Hatalmas a boldogság a házaspárnál.

Az Instagram-oldalára rakta ki Dóri, ahogy a büszke édesapa éppen az újszülött kicsi lábát puszilja: