2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Kiürült Gáspár Győziék háza, nagy a csend

Kiürült Gáspár Győziék háza, nagy a csend

Az egykor zajos Gáspár rezidencia már a múlté. Győző és Bea élete teljesen megváltozott, ugyanis a 20 éves Virág is elköltözött otthonról a nővére után.

Gáspár Győző és felesége, Bea élete nagy mérföldkőhöz érkezett: lányaik kirepültek a családi fészekből. Így a nagy ház lecsendesedett, már csak ketten maradtak. A húsvétra sem mindennapi módon készül a háziasszony, 27 év után most először ébrednek majd Evelin és Virág nélkül, akik lehetséges, hogy haza sem látogatnak az ünnepekre.

“Hát, nincs mit tenni, ketten maradtunk a hatalmas házban Győzikémmel. Így most meg kell találnunk azt a valamit, ami az életünkből eddig kimaradt. Az a helyzet, hogy nagy a csend és bevallom kettőnkre már nem is esik jól főzni sem” – mondta Bea a Borsnak, majd hozzátette, hogy ő szerencsére talál magának elfoglaltságot. Kirándulni jár a falubéli barátnőivel, hol Bánkon, hol Szécsényben, hol Gyarmaton fordulnak meg. Férje azonban már más tészta, még nem tudott hozzászokni a gyerekek nélküli léthez.

Ő otthon van, és szép csendben sorozat- és netfüggő lett. Folyamatosan a híreket bújja és mindent tud, minden érdekli, ami a világban zajlik. Amikor hazaérek, el is meséli kiről és mit olvasott. Aztán közli, hogy ne is főzzek, csak ugorjunk el valahová enni. Nem mondja, de látom rajta, hogy még keresi a helyét az új életünkben– vallotta be, viszont kiemelte: szerencsére ez az óriási változás nem okoz problémát a kapcsolatukban. Bea asszony állítása szerint kicsit félt, hogy amikor eljön ez az időszak az életükbe, vagyis hogy magukra maradnak, majd nehezen találják meg a közös hangot, de ez nagy örömére nem így van.

“Tulajdonképpen ha csak nem kirándulok, folyton együtt vagyunk, vagyis nem kellett visszatalálnunk egymáshoz. Ahhoz ugyanis előbb el kellene távolodnunk egymástól, de erről szó sincs. Mindenhová elkísér ha csak teheti, szóval az életem szerves része. Ő az én árnyékom”– jelentette ki 29 év házasság után.