2023.02.09
Abigél, Alex
Kezdőlap Címlap Gólyahír: megszületett a Keresztanyu színésznőjének kislánya

Gólyahír: megszületett a Keresztanyu színésznőjének kislánya

Tóth Angelika szinte el sem hiszi, milyen villámgyorsasággal született meg a kislánya. Sári nem húzta sokáig a dolgot, már négy óra után az édesanyja mellkasán pihent. A színésznő a szülés élményéről mesélt, illetve arról, meddig kell őt nélkülöznie majd a színházrajongóknak.

Tóth Angelika az év elején árulta el, hogy babát vár, noha régen nem szeretett volna szülővé válni. A Keresztanyu színésznője félt a hatalmas felelősségtől, amit a gyermekvállalás róna rá. Ekkor mindenki azt mondogatta neki, hogy „majd jön egy érzés”, ám ezt sosem értette, egészen 30 éves koráig, amikor tényleg megtapasztalta azt.

Angelika nemrég világra hozta a kislányát, viszont cseppet sem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt ellképzelte. A férjével jártak tanfolyamra, elment jógázni, illóolajokat vásárolt, ám végül Sári keresztülhúzta a számításait.

„A kisasszony úgy érkezett, mint egy kis rakéta, úgyhogy, azt hiszem, az a legmaradandóbb az egészben, hogy rövid, de intenzív szülés volt. Az első fájás után négy órával a mellkasomon szuszogott Sári. Idő sem volt az illóolajokra vagy a zenére. Ezenkívül egyébként minden úgy történt, ahogy szerettem volna: természetes úton, fájdalomcsillapítás nélkül hoztam világra a kislányomat” – áradozott a művésznő, aki párjával már haza is vitte a kórházból az újszülöttet. Jelenleg minden Sári körül forog náluk, de Angelikának mindenben a segítségére van a kedvese.

„Most kovácsolódunk családdá. A férjem rengeteget segít, igazi támaszom ebben az első pár hétben. Egyébként a kislányunk nagyon kíméletes velünk, sokat alszik, jókat eszik” – jegyezte meg, majd hangsúlyozva, Sári igazi szerelemgyerek, s nem tudják eldönteni, kire hasonlít inkább. Angelika a visszatéréséről így nyilatkozott:

„Munkára még nem gondolok. Amikor még a pocakomban volt a kislányom, úgy terveztem, hogy fél év után egy-két előadásba visszaállok, de most éppen úgy érzem, hogy ez még egyéves korában is korai lenne” – ecsetelte a Story magazinnak, de kiemelte: mindenképp szeretne még színházban játszani és forgatni is, csak egyelőre nem tudja, mikor.