2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Gáspár Evelin csúnya balhéja: "Történtek bizonyos dolgok, amik nem publikusak, és letiltottuk...

Gáspár Evelin csúnya balhéja: “Történtek bizonyos dolgok, amik nem publikusak, és letiltottuk egymást”

Gáspár Evelin és párja, Attila a Párharc döntője előtt búcsúztak el a műsortól. A fiatal lány elmesélte, hogyan élte meg a megpróbáltatásokat, milyen a kapcsolata a nagybátyjával, Gáspár Zsoltival, illetve melyik játékosban csalódott pozitívan.

A páros valóságshow rengeteg élményt és tapasztalatot adott Evelinnek, Attilával pedig megerősödött a kapcsolatuk. Ennek ellenére rengeteg negatív hozzászólást kapott, de ezeket igyekszik mellőzni.

– Egy Ázsia Expressz után ez már nekem volt olyan nagy dolog. Itt teljesen más feladatok voltak. Kaptam hideget-meleget, de én mindig azt mondtam, csinálják utánam az emberek. Ha valaki leül kommentelni, az annyit is ér. Manapság már negatívum, ha kimondod a nyers véleményedet… Sokan kritizáltak a kinézetem miatt is, de én ezt vállalom – osztotta meg.

Evelin még az Ázsia Expressz második évadban Gáspár Zsoltival együtt versenyzett, ám a kapcsolatuk azóta megromlott, már nem is beszélnek.

– Attilával sokkal bensőségesebb viszonyt ápolok, mint a nagybátyámmal. Érdekes módon Zsoltival azóta nem is beszélek. Olyan szinten, hogy le is tiltottuk egymást a telefonunkban, nem is tudjuk egymást felhívni. Nekünk az Ázsia Expressz nem hozott olyan jó dolgot. Történtek utána bizonyos dolgok a családban, amik nem publikusak, és letiltottuk egymást. Ennek a fajta műsornak van egy átka, úgyhogy remélem, a Párharcban nem ez lesz – árulta el a fiatal lány.

Több embert is ismert a műsor előtt, és volt valaki, aki iránt erős előítélete volt, ami hamar megszűnt.

– Nekem a legpozitívabb csalódás G.w.M volt. Előtte nem ismertem, csak a közösségi médián keresztül. Mindenkinek az jön le, hogy ő egy nagyképű, arrogáns személy, de pozitívan rácáfolt erre. Kevesen tudják, de egyszer az anyukája küldött egy nagy adag töltött káposztát, rántott húst és rakott krumplit a műsorba. Időt, energiát, pénzt fordított erre ilyen árak mellett, ahol az élelmiszer már luxus – mesélte.

Evelin a TV2 által megosztott videóban kifejtette, nagyon büszke a szüleire, akik hatalmasat küzdöttek az Ázsia Expresszben. Igyekezett felkészíteni őket, elmondva, mire számíthatnak, illetve milyen ruhákat vigyenek.