2023.12.09
Natália
Kezdőlap Címlap Galambos Lajcsi lánya Londonban tanulja a divattervezést

Galambos Lajcsi lánya Londonban tanulja a divattervezést

Galambos Lajos igazán büszke lehet a gyermekeire: István jogot tanul, Lajos nemzetközi tanulmányokat folytat. Egyetlen lánya, Boglárka pedig divattervező lett, jelenleg London egyik legnevesebb iskolájában sajátítja el a szakmát, sőt, hamarosan elindíthatja saját divatmárkáját is.

– Karácsonykor jöttem haza, pont december 24-én érkeztem. Meg sem fordult a fejemben, hogy ne a családommal legyek az ünnepek alatt – kezdte lapunknak Boglárka.

A Galambos családban mindig az volt a legfontosabb, hogy a gyerekeket harmóniában neveljék. Bár köztudott, hogy a zenész pere annyira megviselte a családfő és felesége kapcsolatát, hogy Boglárkával úgy döntöttek, különválnak, szó sincs az ilyenkor jellemző házastársi gyűlölködésről.

–Nagyon jó volt újra egy kicsit együtt lenni – meséli a lány. – A tavalyi év nagyon nehéz volt számunkra, sok tekintetben kerültünk válaszút elé, de bebizonyosodott, hogy bármi is történik, nagyon összetartó család vagyunk, mindenkinek jó a kapcsolata mindenkivel, és támogatjuk egymást.

Lajcsi és Boglárka elválása a jelek szerint nem jelentett végleges elszakadást, az együtt töltött évtizedek továbbra is elszakíthatatlan köteléket jelentenek.

– Bár nem szeretnék külön kitérni a szüleim magánéletére, annyit elárulhatok, hogy karácsonykor mind együtt voltunk, apukám, anyukám és a testvéreim is, a családi egység megmaradt.﷯Az, hogy a szüleim kapcsolatában 23 év után volt egy ilyen hullámvölgy, szerintem belefér, és nem változtat azon, hogy mennyire szeretjük egymást, és mi semmit nem érzékeltünk abból, ami történik.

A fiatal divattervező februárban utazik vissza Londonba, ahol egy neves egyetemen divattervezést tanul és üzleti képzésen vesz részt. Boglárka egyelőre nem tudja, hogy a jövőben részt vesz-e egy egyéves mesterkurzuson, vagy sem.

– Az biztos, hogy most a legjobbaktól tanulhatok, és jó úton haladok a saját divatmárka elindításához. London nincs messze, mindössze két óra repülővel, de sokszor van honvágyam, ha kint vagyok, ezért még nem tudom, a mesterképzéssel mi lesz, egyelőre nyitva hagytam ezt a kérdést. Ami bizonyos, hogy most három hónapra megyek majd vissza, a többit pedig meglátjuk – folytatta a fiatal divattervező.

Ahogy az is biztos, hogy itthon akarja beindítani karrierjét, amihez hathatós szülői támogatásra számíthat.

– A tervek szerint pár hónap múlva kezdem el itthon beindítani a vállalkozást, de csak akkor vágok bele, ha teljesen kész a koncepció. Apu sokat ötletelt velem, sőt, az elején anyagilag is segít.

Indirekt/Blikk