2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Floridában csapott le a hurrikán Szegedi Fecsóra és kedvesére

Floridában csapott le a hurrikán Szegedi Fecsóra és kedvesére

Fecsó és szerelme épp Floridában tartózkodnak, s hatalmas volt az ijedtség náluk, amikor lecsapott a hurrikán.

Mint ahogy arról a Blikk is beszámolt, babát vár Szegedi Fecsó szerelme, Géczi Bea. Már egy jó ideje egy párt alkotnak, és bár korábban rövid időre szakítottak, végül mégis visszataláltak egymáshoz. Az üzletember tavaly már meg is kérte szerelme kezét, hamarosan pedig egy csodálatos időszak vár rájuk, hiszen rövidesen megszületik az első közös gyermekük. Az örömhírről Bea számolt be a közösségi oldalán.

Jelenleg éppen a floridai Miamiban tartózkodnak, ahol egy hurrikán tombol. A szerelmesek a Ian hurrikán megjelenése előtt elárulták, hogy csak úgy záporoznak a kormány által küldött, a krízishelyzetre vonatkozó e-mailek, amelyben leírják, mit kell tenni a túlélés érdekében.

– Gondoskodtunk elegendő ivóvízről és élelemről. Sört vettem, én már elleszek – mondta viccesen Fecsó a Borsnak.

Fecsó végül mindent megtett azért, hogy biztonságban tudja párját és születendő kisfiát a hurrikán alatt is. A lapnak úgy nyilatkoztak, szerencsére megúszták, ahol ők vannak, azt nagyjából elkerülte a hurrikán.

– Imádkozunk, hogy ne most induljon be a szülés! Pedig benne volt a pakliban, azt mondják, időjárás-változáskor szülnek a legtöbben – tette hozzá Bea.