2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap ValóVilág-háború: Young G. alaposan kiosztotta Baukó Évát és Alekoszt

ValóVilág-háború: Young G. alaposan kiosztotta Baukó Évát és Alekoszt

Nem elég, hogy a Nyerő Páros tegnapi adásában hatalmas balhé tört ki Tóth Szabiék és Young G Béciék közt, a feszültség másutt is kirobbant, ugyanis a rapper most Baukó Évával is összerúgta a port.

Young G Béciék megérkezése a Nyerő Párosba teljesen felborította az addigi rendszert, hiszen a nem titkolt céljuk az volt, hogy végre elkezdjenek játszani, illetve felkavarják az álló vizet. Az eddigi legkomolyabb konfliktus a tegnapi adásban csúcsosodott ki, ugyanis a rapper és felesége, Mészáros Norina, valamint Muri Enikő és Tóth Szabi kíméletlenül egymásba álltak.

A házaspárt azóta a kommentelők nagyon vegyes véleményekkel bombázzák. Sokan egyetértenek velük, de akadnak olyanok is, akik szerint nem megfelelően nyilvánultak meg. Az utóbbi csoporthoz tartozhat a ValóVilág egykori játékosa, Baukó Éva is, aki nem finomkodhatott a véleményével, ugyanis Béci a következőket írta korlátozott ideig megtekinthető Instagram-sztorijában.

„Drága Évikém! Tudom, hogy nincs szükséged hírverésre körülötted… Sose volt! Írd már le azt is, hogy pár hónapja hívtál minket, és úgy nyaltad a kis fenekünket, mint eddig senki. Kérdezgettél, infókat akartál kifacsarni… Sajnos, annyira szánalmas, szar nő vagy, hogy ilyet a világ nem b*szott!” – fogalmazott igen durván a realitysztárt, majd így folytatta: Kérlek, járd végig a pszichiátriai osztályt, ahova elfelejtettél menni, mert te még az orvosoktól is okosabbnak érzed magad! Édes, szerencsétlen, nyomorult nő… Egy szerencséd volt a VV-ben is… annyira ferde hajlama volt a másik beteg Alekosznak, hogy miatta az lettél, aki ma vagy… egy senki! – intézett kemény szavakat egykori villatársához Béci, akivel már a Való Világ negyedik szériájának idején sem volt felhőtlen a viszonya.