KezdőlapCímlapFélelmetes: látja a szellemeket Kulcsár Edina kislánya

Félelmetes: látja a szellemeket Kulcsár Edina kislánya

Úgy tűnik, a kislány látja a szellemeket, amellyel apját, Csutit halálra rémítette, ám az édesanyja egyáltalán nem volt meglepődve. Mint Csuti Instagram-videójából kiderült, éppen az inárcsi temető mellett haladtak el, amikor kiderült a kislány titka.

– Most a „szia-korszakban” van, ami azt jelenti, hogy boldog-boldogtalannak integet és hangosan köszön. Megérkeztünk autóval a temetőhöz, majd ahogy elmentünk mellette, egyik pillanatról a másikra kifordult a kocsiból, kinézett a temető felé és bent a kocsiból elkezdett integetni. Hátrafordultam, mondom, mit csinálsz, látsz valakit? Mondta, hogy igen. Kérdeztem: és köszönnek neked? Igen! Ráz a hideg ahogy beszélek erről, rettegek az ilyenektől – számolt be a furcsa esetről Csuti, aki hétfőtől az RTL Klub Nyerő párosában is látható lesz majd a feleségével.

A Blikknek azonban Kulcsár Edina megdöbbentő családi „örökségről” rántotta le a leplet: családja nőtagjainál ugyanis cseppet sem szokatlan a szellemlátás.

– Konkrétan emlékszem rá, hogy gyerekkoromban nekem is voltak hasonló élményeim. Eleinte szkeptikus voltam, de aztán édesanyám mesélt néhány furcsa történetet, így én is elkezdtem hinni a látható, tapasztalható szellemvilágban. Az egyik eset mély nyomot hagyott bennem. Édesanyámmal egy tábla segítségével kérdeztük a szellemeket, és amikor a táblára helyezett tárgy elmozdult az egyik betű felé, mondtam anyukámnak, hogy biztosan ő mozgatja. Felém fordult csukott szemmel, és láttam, hogy nem ér hozzá a keze semmihez – emlékezett vissza Edina, aki később több hasonló eseményt is átélt. – A nagybátyám kórházban volt, már nagyon beteg volt, körülötte többen elhunytak. Rendszeresen jártam be hozzá és éreztem a távozó lelkeket. Mondtam is a mamikámnak, hogy ez nekem nagyon megterhelő így. De előfordult olyan is, hogy ültem az autóban és a visszapillantó tükörben láttam egy alakot a hátsó ülésen. Amikor hátrafordultam, nem volt ott senki…

– A családban viszont úgy tűnik, női ágon öröklődik. Csuti fél az ilyesmitől, szerintem azonban természetes, ezért Ninánál is így kezelem, bár bevallom, régen az én fejemben is megfordult, hogy azért ennek megvan a félelmetes oldala, hiszen nem tudhatjuk, milyen ajtók nyílnak meg és hová vezetnek…

Indirekt/Blikk