2022.11.26
Virág
Kezdőlap Címlap Fél a vakcinától, emiatt nem oltatta be magát: most koronavírusos a Neoton...

Fél a vakcinától, emiatt nem oltatta be magát: most koronavírusos a Neoton sztárja

Több mint egy hete már, hogy az ágyat nyomja Pál Éva, a Neoton Família egykori sztárja, aki egy fellépésen kaphatta el a koronavírus-fertőzést.

Vitaminokkal kúrálja magát, oltása ugyanis nincs, mert a fia tünetei megriasztották.

– A fiam felvette mindkét vakcinát, az első után a bal heréje gyulladt be, a második után egy daganata lett. Még mindig nem múltak el a problémái, pont a héten akarta kivizsgáltatni magát, erre most karanténba került miattam. Neki is enyhe tünetei vannak – mesélte a Blikknek kálváriájukat az énekesnő, akinek a hangján is érezhető, hogy nincs jó bőrben.

– Lázam szerencsére nincs, a fejem fáj, be van dugulva az orrom, köhögök, hányingerem és hasmenésem van. Étvágyam sincs emiatt, három kilót fogytam – sorolta Éva, aki kedd óta betegeskedik, előtt egy hétvégi fellépésen volt. – Én voltam az utolsó a színpadon, és akkor már volt bennem egy rossz érzés a mikrofon miatt, de akkor már késő volt bármit is tenni. Ugyanis az összes fellépő ugyanazt a mikrofont használta, s úgy sejtem, ott kaphattam el a fertőzést. Kedden már jelentkeztek a tünetek, a kollégák sorra kérdezték, jól érzem-e magam. Pénteken alig bírtam kikelni az ágyból, egy programon pedig rosszul lettem, cserben kellett hagynom a munkatársaimat – emlékezett vissza az énekesnő, akinek szerencsére a tünetei nem súlyosbodtak, napról napra jobban érzi magát.

Indirekt/Blikk