2023.02.01
Ignác
Kezdőlap Címlap Farm VIP: nagyon kiakadtak Csutira, amiért Hevesi Krisztával kiabált

Farm VIP: nagyon kiakadtak Csutira, amiért Hevesi Krisztával kiabált

Újra egymásnak feszült a Farm VIP két versenyzője a sárga csapatból: Csuti és Visváder Tamás. A két csapattag között már az első naptól kezdve megy az adok-kapok. Mindketten erős karakterek, a csoport vezetői szerepéért versengenek tulajdonképpen.

A mostani feszültséget az általuk választott különböző hagymaszedési technikák okozták; a hagyma kihúzása vagy kiásása. Míg Visváder úgy gondolta, hogy ez a csapaton belül is inkább egyéni játék, amiben mindenkinek ki kell tapasztalnia, melyik a jobbik megoldás a számára, addig Csuti inkább erőltette volna az ő saját megoldását.

Visváder Tamás szerint a másik probléma Csuti kiabálásával volt:

A csapat nem egy irányba ment, külső, erőszakos bekiabálások hatására mindenki elveszítette a motivációját. Én leginkább Hevesi Krisztán és Völgyesi Zsuzsin láttam azt, hogy ez a Csuti-féle kiabálás, hogy hogy csináld, nem tetszett nekik. A másik csapat sziporkázott, még Nyertes Zsuzsinak is szurkoltak, nem ordítottak neki. Nekem ez nagyon stílusidegen volt, kellemetlen és szörnyű volt nézni, hogy egy sokdiplomás Hevesi Krisztával valaki ordibál – fogalmazott a kétgyermekes édesapa Csutiről.