2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Ezért távozhatott Palik László a TV2-től

Ezért távozhatott Palik László a TV2-től

Távozik Palik László a TV2-től, az Exatlon Hungary következő évadát már más vezeti – adta hírül a csatorna.

A közleményben a műsorvezető és a TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor is úgy nyilatkozik, mintha ez egy mindenkit megelégedéssel eltöltő lépés lenne, ám a Blikk úgy tudja, a válás egyáltalán nem volt békés: a színfalak mögött hetek óta zajlottak az egyeztetések, a televízió vezetősége és a nyolcéves tévés „száműzetésből” visszatért Palik ugyanis gyökeresen mást gondolt a közös folytatásról.

– Lacinak sok mindenre kiterjedő döntési joga volt a sportrealityvel kapcsolatban a második évad óta. Addig ezzel semmi baj nem volt, míg az Exatlon kiemelkedő nézettséget hozott, ám a harmadik sorozat már halványabb teljesítményt nyújtott – súgta meg a Blikk informátora.

Úgy értesültünk, a felvetődő problémák miatt távozott a televíziótól a műsor korábbi producere, Wágner Tamás, Palik pedig az ő korábbi feladatait is ellátva szeretett volna nagyobb befolyást. Egyébként is több olyan – akár személyeket is érintő – döntést hozott, amely feszültséget keltett a stábban.

„Lacinak ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez” – fogalmazott a kommünikében Fischer, Palik pedig munkatársaitól búcsúzott.

„Hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt veletek tévézni!” – üzente.

Indirekt/Blikk