KezdőlapBűnügyMagyarországról vitte a kést a gyilkos anya a kisfia olaszországi megöléséhez

Magyarországról vitte a kést a gyilkos anya a kisfia olaszországi megöléséhez

Újabb döbbentés fejleményeket tudott meg a Blikk az anyja által Olaszországban megölt kétéves Alex halálával kapcsolatban! A kisfiú édesapja, Juhász Norbert nemrégiben Olaszországban járt, ahol kihallgatta a bíróság.

– Nagyon nehéz volt számomra ez az út, de mindenképpen meg kellett tennem. A kisfiamnak is tartoztam azzal, hogy vallomást tegyek, és természetesen kötelező is volt rám nézve. Itt úgy megy, hogy bár bíró hallgat meg, de nem a tárgyalóteremben, hanem egy külön helyiségben zajlik a hivatalos találkozó. Ami számomra a leginkább megdöbbentő volt, hogy megtudtam: a kisfiam anyja előre eltervezte, hogy megöli a gyermekemet, nem hirtelen felindulásból cselekedett. Valószínűleg már úgy utazott ki, hogy végez a kisfiúval. Szörnyű ezt feldolgozni – mondta elkeseredetten Juhász Norbert.

Az előre kiterveltségre utal, hogy Katalin Magyarországról vitte magával azt a kést, amellyel kioltotta a kisgyermek életét. Egyes hírek szerint az eddig tudott időpontoktól eltérően a nő már szeptember 15-én Olaszországba utazott a kisfiúval, vagyis két héttel a gyilkosságot megelőzően már Itáliában tartózkodtak.

Indirekt/Blikk