2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Ennyit keres Amerikában bébiszitterként Szandi lánya

Ennyit keres Amerikában bébiszitterként Szandi lánya

Egyik legnagyobb álma teljesült Szandi lányának akkor, amikor tavaly Amerikába költözött. Blanka egy San Franciscó-i családnál dolgozik bébiszitterként, s úgy tűnik, csodásan érzi magát, amiről rengeteg fotót posztol a közösségi oldalára.

Mivel nagyon sok követőt foglalkoztat, hogy Blanka mennyit keres a tengerentúlon, a fiatal lány most elárulta, milyen fizetést kap.

„Erre bárki rá tud keresni, hogy az au pairek mennyit keresnek. Úgy tudom, ez minden ügynökségnél egy meghatározott minimum. Heti 195 dollár. Ez hirtelen nagyon sokkolóan hangozhat, pláne, hogy San Franciscónál csak New Yorkban drágább az élet, azt hiszem. San Francisco még drágább, mint Los Angeles…” – kezdte Blanka a Móka című podcastben.

Elárulta, hogy az ő fizetése is heti 195 dollár, ami körülbelül 75 ezer forintot jelent. Hozzátette, hogy szerencsére van szabadideje, a hétvégéken például nem szokott dolgozni. Nemrég az egész család elutazott hozzá, amely látogatás enyhítette Blanka honvágyát, aki ugyan imádja Amerikát, de hiányolja szeretteit.