2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Autóbalesete után kómában fekszik az imádott hollywoodi színésznő

Autóbalesete után kómában fekszik az imádott hollywoodi színésznő

Négy nappal az autóbalesete után még mindig kómában van Anne Heche. Az amerikai színésznő súlyos tüdőkárosodást szenvedett, az égési sérülései miatt pedig műtétre szorul.

Az 53 éves Heche a múlt hét pénteken kritikus állapotban került kórházba, miután Mar Vista környékén Mini Cooper autójával nagy sebességgel belehajtott egy házba.

– Súlyos tüdősérülése van, amely mechanikus lélegeztetést igényel, és az égési sérülései miatt műteni kell. Kómában van, röviddel a baleset után nem tért magához – nyilatkozták Heche képviselői a People-nek.

A történteket követően a Los Angeles-i tűzoltóság elmondta, hogy a keletkezett „nagy tüzet” csak egy órával később tudták elfojtani. Akkora volt az ütközés, hogy a Heche által vezetett Mini Cooper mélyen behatolt a kétszintes házba. A Los Angeles-i tűzoltóság szerint a ház lakója nem sérült meg, de az ingatlan lakhatatlan lett.

Az egyik közelben lakó szomszéd elsőként érkezett a helyszínre. A Fox Newsnak azt mondta, látta amint Anne Heche elszáguld a háza előtt, majd néhány pillanattal később egy hatalmas ütközésre lett figyelmes.

– [Az autó] ​​végigment a házon, a hátsó részig. Az ablakok betörtek, ezért kinyitottam a kocsi hátsó ajtaját. Anne Heche végül válaszolt, és azt mondta, nincs jól, szóval ez borzalmasan nehéz volt – mesélte el a tragédiáról a szomszéd, hozzátéve: a ház tulajdonosának is segített.

Nem sokon múlt, hogy egy másik baleset is bekövetkezzen. Egy térfigyelő kamera rögzítette, hogy Heche őrületes sebességgel hajt el egy gyalogos mellett. Az internetre is felkerült felvételen látszik, hogy Heche egyáltalán nem fékezett, hanem bődületes sebességgel elszáguldott a gyalogos mellett, szinte súrolva őt. Utóbbi sokkos állapotban, értetlenül nézett a száguldó sofőr után az esetet követően.