2022.05.19
Ivó, Milán
Kezdőlap Címlap Ennyi volt: 31 év után válik feleségétől Joshi Bharat

Ennyi volt: 31 év után válik feleségétől Joshi Bharat

Harmincegy év házasság után válik Joshi Bharat és felesége, Csilla – tudta meg a Blikk.

A házaspár az utóbbi években egyre több problémával küzdött, de mivel egy több évtizedes kapcsolatról az ember nem mond le csak úgy, harc nélkül, kitartottak. A Life TV műsorvezetője és felesége is évek óta próbálták megoldani a gondjaikat. Öt éve Csilla írt a Facebook-oldalán arról, hogy válságban van a házasságuk Joshival. Akkor úgy tűnt, sikerrel átlendültek a nehézségeken és együtt maradnak.

Az elmúlt másfél esztendő azonban, mint oly sok párkapcsolatot, az övéket is megviselte. A felszín alatt létező problémákat felerősítette a karantén összezártsága és a pandémiai okozta sokk és bizonytalanság. Végül az egyetlen megoldás az volt, hogy pontot tegyenek a kapcsolat végére. A súlyos, ám szükséges döntést végül az indiai származású sztár hozta meg: beadta a válókeresetet.

– Igen, valóban válunk, és a válópert én indítottam el. Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük, de az sosem változik, hogy Csilla továbbra is a lányom édesanyja marad – erősítette meg a Blikk információit Joshi Bharat, aki a szakítás okait nem szerette volna részletezni. Annyit elárult, nem hirtelen döntés eredménye volt az, hogy 66 évesen új életet kezd és a válásban látta az egyetlen megoldást.

– Ez egy hosszú folyamat volt. A döntés sok gondolkodás és mérlegelés után született meg. Ám bármennyire is nehéz volt, nem volt más választás előttünk. Azt gondolom, hosszabb távon mindnyájunk érdekét ez szolgálja, csak így tud mindenki továbblépni és egy idő után újra teljes életet élni – tette hozzá a műsorvezető.

Joshi Bharatnak, aki egészen fiatalon bábművészként érkezett Magyarországra, ez volt a második házassága. Első lánya, Szávitri édesanyjától is elvált, és – ahogy egy korábban róla megjelent könyvből kiderült – a kudarc miatt azon gondolkodott, maradjon-e egyáltalán itt. Aztán, amikor 1990-ben egy fonyódi táborban megismerte Csillát, újra rátalált a nagy szerelem. Mind a ketten elváltak voltak, az előző házasságukból egy-egy gyerekük született. Azután 1994-ben pedig világra jött, Shila. Úgy tűnik, ez a szerelem is véget ért, külön utakra léptek, s már nincs visszaút számukra.

Indirekt/Blikk