2022.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Címlap Énekesnőként debütál Kulcsár Edina

Énekesnőként debütál Kulcsár Edina

Kulcsár Edina a Nyerő páros és a férjével írt mesekönyve után új vizekre evez. Közös produkcióra kérte fel ugyanis a G.w.M.

Jelenleg a YouTube felkapott listájának élén, pontosabban a második helyen szerepel G.w.M – HELLO című száma, amelynek klipjében történetesen Edina az egyik főszereplő. Ezzel vezetik be közös munkájukat: ugyanis kiderült, hogy Edina szép hangjának köszönhetően egy saját szám is érkezik majd tőlük.

A HELLO forgatása több héten keresztül csúszott, ám végül sikerült összehozni. Ráadásul az egész zöld háttér előtt játszódott, így Edina egy szélgép kíséretében rohangált, s nem is igazán lehetett tudni, vajon milyen lesz a végeredmény. Állításuk szerint ezért nagyon izgalmas volt a forgatás.

„Magyarországon én még nem láttam ennyire színvonalas klipet” – jegyezte meg Edina az RTL Reggeli műsorában.

Negatív komment szinte nem is érkezett a dallal kapcsolatban, ezért a G.w.M jogosan tartja szerencsésnek magát, mivel a legtöbbször eltalálja, mire éhezik a közönség. Közös koncertben egyelőre még nem gondolkodnak, ugyanis Edina a két kisgyerek mellett nem tudja, hogyan vállalhatna el ilyet, bár Csuti nagyon sokat segít neki. Olyan daluk, amelyben Edina már nem csak szerepel, de énekel is, a leghamarabb év végére várható.

Indirekt/Blikk