2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Már az első nap tocsogott a vérben Schmuck Andor a Farm VIP...

Már az első nap tocsogott a vérben Schmuck Andor a Farm VIP forgatásán

Amint levette a csizmáját, azonnal tudta, hogy nagy a baj. A stáborvos azonnal pihenőre intette a politikust.

A Farm VIP második évadában a piros csapatot erősíti Schmuck Andor is, akinek közel 40 kilós fogyása ellenére is komoly kihívásokat tartogatott a műsor forgatása, és nem csak azért, mert számára a vidéki életforma egy kalandregénnyel ér fel.

– A közel 40 kilós súlyvesztésem hatására 14-ről átlag 5,9-re csökkent a cukrom, és a napi szintű inzulininjekciót is heti egyre csökkenthettem, így komoly veszélyt rejt magában egy apró sérülés is. Ráadásul a cukorbetegség egyik aljas velejárója, hogy nem is veszem észre azt sem, ha mondjuk mezítláb belelépek valami élesbe, vagy belerúgok a küszöbbe és felsértem a bőröm. Ilyenkor pedig azonnal elindul az üszkösödés, hiszen a seb szinte egyáltalán nem gyógyul. Ha nem vagyok elég precíz, a sebet már csak akkor veszem észre, amikor már nagyon mélyen van, akkor viszont pokoli fájdalommal jár. Pont ez történt az első forgatási napon, amit egy gumicsizmában töltöttem. A zokni elcsúszott mindkét lábamon, ami természetesen sebeket okozott – mesélte a Borsnak a politikus, aki a csizmája levétele után azonnal tudta, hogy nagy a baj, hiszen a lába és a csizma is tocsogott a vérben.

Schmuckot ezek után a műsor orvosa rövid pihenésre ítélte, ami nem csoda, hiszen a Tisztelet Társaságának elnöke is pontosan tudja, hogy ha egy ilyen seb eljut a csontig, csak az amputáció mentheti meg az életét, nem beszélve a vérmérgezés lehetőségéről, vagy egyéb bakteriális fertőzésektől.

Indirekt/Blikk