2022.05.17
Paszkál
Kezdőlap Címlap Először szólalt meg Kulcsár Edina a szakításuk óta

Először szólalt meg Kulcsár Edina a szakításuk óta

Férjével, Szabó András Csutival való szakítása és új szerelme, G.w.M. bemutatása óta először szólalt meg Kulcsár Edina.

A korábbi szépségkirálynő úgy érzi, élete legnehezebb időszakában talált rá a szerelem.

Hogy érzi most magát?

Nem könnyű lelkileg ez a helyzet, de kitartok. Tudom, hogy hirtelen derültek ki a dolgok, de tiszta a lelkiismeretem. Nagyon nehéz, amin Csutival most keresztülmegyünk, a szívem egyik fele megszakad, a másik viszont szárnyal, mert életem legnehezebb időszakában talált rám a szerelem.

Miért csak ennyi idő telt el a válás bejelentése és az új szerelmének a bemutatása között?

A Csutival való válásunk bejelentését minél tovább szerettük volna húzni, hiszen maga a döntés meghozatala is elég fájdalmas volt mindkettőnk életében, amit szerettünk volna kiheverni. Egyre többen gyanakodtak, hogy nem vagyunk együtt, így kitettük az oldalunkra. Miután megjelent a hír, valaki késztetést érzett, hogy a Márkkal való kérdéses kapcsolatom feltárja és egyre sűrűbben csörgött a telefonom, miszerint ha nem nyilatkozom, akkor is megjelenítik a hírt. Tudtam, hogy nem lehet senkinek semmi a kezében, hogy ezt bizonyítsa, mégsem tudtam már ezt elviselni és rettegtem, hogy fals információk kerülnek ki, illetve az oldalam követőit is szerettem volna annyival megtisztelni, hogy nem mástól, más platformon, hanem tőlem tájékozódnak erről a hírről. Nagyon közeli volt a bejelentés, ez tény, de sajnos nem volt más választásom.

Varga Márk, művésznevén G. w. M. miatt lett vége a házasságának?

Nem. Csutival a kapcsolatunkból a mély érzelmek és beszélgetések hiányoztak nagyon, és ezek nélkül nem tudtam boldog lenni. A mi kapcsolatunk alapja főként a humor és a család szeretete volt. Hiába volt meg mindenünk, például szép házunk, ha közben boldogtalan az ember. Egyébként is azt gondolom, hogy egy jól működő házasságba egy harmadik fél nem tud beleszólni.

Hogyan kezdődött?

A zenével indult minden. Márkkal munkakapcsolat alakult ki közöttünk, mert felkért egy közös dalra, majd ezt követően látott bennem potenciált és felajánlotta, hogy szívesen segít a zenei pályán. Így ő lett a producerem, aminek még most is nagyon az elején vagyunk. Mivel sokszor úgy mentem a stúdióba, hogy lelkileg nem voltam a toppon, elkezdett velem beszélgetni, mert azt mondta, hogy így nem lehet énekelni. Így kezdtünk el egyre többet és többet beszélni. Eközben az utolsó utáni pillanatig próbáltam megmenteni a kapcsolatunkat Csutival, sokszor magamat is becsapva ezzel, de ebből már nem volt kiút, nem hibáztatom Csutit és magamat sem, így lezártuk, mint férj és feleség. Nehéz volt, de a zenébe is menekültem, ami a legtöbb beszélgetést szülte és már támogatást is Márk oldaláról.

Már be is adták a válókeresetet?

Még nem.

A gyerekek mit érzékelnek ebből?

Szerencsére semmit. Nagyon higgadtan kezeljük ezt a kérdést Csutival, mert mindkettőnk számára a gyerekek a legfontosabbak.

Nem szül feszültséget, hogy egy fedél alatt élnek?

Abszolút nem. Korrekten kezeljük, ráadásul én kértem Csutit, hogy a gyerekek miatt még maradjon, legyen átmeneti időszak.

Utána hogyan tovább?

Mindketten egyetértünk abban, hogy szeretnénk, ha lennének közös programok, hogy a gyerekeink lássák, hogy szeretet van közöttünk. Nagyon sokat köszönhetünk egymásnak, arról nem is beszélve, hogy Medox és Nina örökre összeköt minket. Mindkettőnk szülei elváltak, ők nem tudták ezt jól kezelni, mi ezt szeretnénk máshogy csinálni. Egyebek mellett ezért is büszke vagyok magunkra.

Indirekt/Blikk