2023.02.01
Ignác
Kezdőlap Címlap Elképesztő szextitokról rántotta le Árpa Attila egyik kérője a leplet A Nagy...

Elképesztő szextitokról rántotta le Árpa Attila egyik kérője a leplet A Nagy Ő-ben

A Nagy Ő-ben egyre érdekesebb fordulatok következnek, amelyekről nagyrészt Árpa Attila is tud. Most viszont egy olyan dolog történt vele, amelyre ő sem számított. Az egyik lány őszinte vallomást készül neki tenni egy komoly témával kapcsolatban. Megtudtuk, pontosan miről is lehet szó!

Árpa Attila sokáig hezitált, hogy elvállalja-e A Nagy Ő-ben való szereplést, végül úgy döntött, belevág, utat adva a szerelemnek. Ezzel együtt viszonyt lefektetett magában pár szabályt, például, hogy melyek azok a kizáró okok, amelyek miatt valaki szóba se jöhet valaki nála, legyen szó felnőttfilmezésről vagy dubajozásról. A színész leszögezte: nem szeretné, ha a párja múltjában ilyesfajta történetek lennének.

Az egyik jelöltjéről, Beáról viszont korábban kiderült, hogy erotikus munkából él, ráadásul nagyon élvezi is ezt a pénzkereseti tevékenységet. A nő azt is elmondta, hogy Attilának a műsor során elárulja majd a titkát, amelyre nagy valószínűséggel ma sor is kerül. A legutóbbi adásban a nagy Ő kapott egy meglepő levelet a göndör jelentkezőtől, amelyben az arról ír, hogy szeretne neki egy olyan dolgot elmesélni, amit csak a családja tud róla.

A mai rész előzeteséből az is kiderült, hogy a színész ellátogatott a lányok villájába, mivel személyesen akart leülni beszélni Beával erről a témáról. Arra, hogy a tényekre hogyan reagál Attila, illetve mi lesz Bea sorsa, ma este fény derül.

Létezik-e olyan felvétel rólad, amikor látszik az, hogy te egy férfival közösülsz, és az hozzáférhető-e a nyilvánosság által? – tette fel Attila a sorsfordító kérdést a nőnek.