KezdőlapBűnügyElképesztő: Szabó Győző a lánykérés után megcsalta Rezes Juditot

Elképesztő: Szabó Győző a lánykérés után megcsalta Rezes Juditot

Dühből kérte meg szerelme kezét Szabó Győző, aki nemrég, tizennyolc év együttlét után mondta ki a boldogító igen Rezes Judit színésznőnek.

Szabó Győző egy rendhagyó Blikk+Győző adásban mesélte el a nem mindennapi eljegyzését.

– Már nagyon régóta megvolt a gyűrű, évekig vártam, mikor jön el az a pillanat – kezdte a történetet Szabó Győző egy rendhagyó Blikk+Győző interjúban, ahol nem ő kérdezett, hanem őt faggatták. A színésze elárulta, cseppet sem volt romantikus az eljegyzése.

– Az úgy történt, hogy ültünk a teraszon, picivel többet ittunk, röhögtünk, szóba került a házasság, majd egyszer csak Judit mondta, hogy úgysem fogsz eljegyezni soha, miről beszélgetünk, úgysem lesz ebből házasság, csak hitegetsz. Én erre felszívtam magam, bementem a gyűrűért, majd letettem elé, hogy nesze, b*szd meg, itt van. Ő pedig elkezdett zokogni, mert végre elhitte, hogy többek akarok ettől a kapcsolattól – emlékezett vissza a színész, aki hiába adott gyűrűt a kedvesének, nem viselkedett úgy, mint egy leendő férj. Kapcsolatuk olyan komoly válságba került, hogy igazán csak Rezes Juditnak köszönhető, hogy végül megmentették a szerelmüket és egymás mellett maradtak.

– Sok mindent történt, voltak csajozások, voltak olyan időszakok, amikor nem bírtam leállni – magyarázta az okokat Szabó Győző, aki végül le is bukott, amelynek azonban nem az lett a következménye, amely ilyenkor lenni szokott.

– A telefonos lebukás után azt mondta, amikor az ember az első három nap után kikészül, hogy figyelj, Győző, az emberek általában a könnyebb utat választják, szétmennek. De én annyira szeretlek téged, hogy én ezt meg akarom menteni. Ezt a mondatot ő mondta ki. Mondta, hogy nem lesz könnyű, nem lesz egyszerű, lehet, hogy évekig is el fog tartani. Utána Juditot én fél évig nem láttam mosolyogni – sóhajtott a színész, aki szerelmével együtt végül egy párterápia segítségével jutott el odáig, hogy most már boldogan és egyértelműen egymáshoz ragaszkodva élik az életüket. Ebből az időszakból egyébként Loveshake – Az élet összeráz címmel később egy színdarabot is készítettek, amely egy újabb lépése volt a krízisük feldolgozásának. Mégis, még így is hosszú éveket kellett várni az esküvőre, mert hol a munka nem engedte, hol pedig az, hogy végre megtalálják a közös otthonukat, ahol mindannyian, ők és a gyermekeik is elférnek.

– Azt gondolom, micsoda nagy dolog és milyen fantasztikus, hogy ezt az életemet én ezzel az emberrel, Rezes Judittal csinálom végig, és a mi választásunk, hogy mi ezt egymással tesszük.

Indirekt/Blikk