2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Súlyos balesetet szenvedett a magyar playmate, azonnal műteni kellett

Súlyos balesetet szenvedett a magyar playmate, azonnal műteni kellett

Kustánczi Lia súlyos balesetet szenvedett Görögországban, műteni kellett a bokáját, ami miatt egy hónapja ülve alszik és mankóval jár. Most ugyan végre lekerülhetett a lábáról a merevítő sín, de csupán csak annyi időre, ameddig gyógytornán van.

A lemezlovas és üzletasszony Mykonoson pihent a barátaival, amikor egy szerencsétlen balesetnek köszönhetően megsérült a bokája, amit meg kellett műteni, aminek köszönhetően először tolószékbe kényszerült, most pedig mankó segítségével jár.

“A szomszédokkal beszélgettem, amikor a két bérelt ház közötti bástya szerű falra felültem. Mezítláb voltam és amikor felálltam valami megszúrta a lábamat, amitől elveszítettem egy picit az egyensúlyomat, ami ugrásra késztetett és ráugrottam egy lépcsőre.” – kezdte mesélni a részleteket Lia, aki ugyan két lábra érkezett, de olyan szerencsétlenül, hogy egyből eltört a bokája.

“Bevittek a kórházba, ahol kaptam egy ideiglenes gipszet, amivel két nap múlva haza is jöttem. Az alatt a két nap alatt szinte csak vegetáltam, nem kívánom senkinek sem. Mindenben segítségre szorultam, de a barátaim ott voltak, sőt még a tengerpartra is lekísértek” – mondta büszkén Kustánczi Lia, aki a baráti segítség ellenére borzalmas fájdalmakkal küzdött.

“Amikor végre hazaértem, első utam a kórházba vezetett, ahol egyből megműtöttek. Kiderült, hogy kül- és belboka törést szenvedtem. Jelenleg hét csavar tartja össze, két drót és két lemez a bal bokámat, úgy, hogy a másik is megsérült, de azt nem kellett szerencsére műteni” – részletezte a Blikknek Lia, aki a lábműtét után nem gipszet, hanem egy merevítőt kapott.

“A teljes regeneráció még legalább 10 hét, most is merevítőt kell hordanom, de már elkezdhettem a gyógytornát, terhelhetem a bal lábamat, ami nagy szó! Erre az időre levehetem a lábamról a sínt” – mondta boldogan Kustánczi Lia, akinek már a varratokat is kivették a lábából, sőt a csontjai is szépen elkezdtek összeforrni.

Indirekt/Blikk