KezdőlapCímlapÉletfogytiglanit kapott VV Fanni gyilkosa

Életfogytiglanit kapott VV Fanni gyilkosa

Ma ítélet született az egykori villalakó, VV Fanni halálának ügyében. A fiatal lány 2017-ben tűnt el, holtteste mai napig nem került elő. Ígéretéhez híven VV Fanni édesanyja eljött lánya feltételezett gyilkosának ítélethirdetésére.

Az édesanya, Novozánszki Sándorné remegő gyomorral várta, hogy 10 órakor a bírónő kimondja a verdiktet. – Bármilyen ítélet is születik, fegyelmezetten elfogadom – mondta lapunknak a bíróság folyosóján a tárgyalás előtt.

Délelőtt 10 óra előtt a vádlott is megérkezett a bíróságra, Fanni édesanyjától pár méterre, egy padon várta, hogy elkezdődjön az ítélethirdetés.

Az ítélethirdetés tíz óra után pár perccel meg is történt: B. Lászlót bűnösnek találták, életfogytiglani szabadságvesztést kapott. Legkorábban 25 év múlva szabadulhat.

A bíró negyed 11-kor már el is rendelte B. László előzetes letartóztatását, azaz az elítélt már nem megy sehova a bíróságról, csakis a börtönbe.

VV Fanni halálának ügyében a fő vádlott B. László, aki évek óta határozottan tagadja hogy megölte volna a lányt, az emberrablást azonban korábban elismerte.

B. László az utolsó szó jogán is az ártatlanságát próbálta bizonyítani az előző tárgyaláson. Egyedül abban tartja hibásnak magát, hogy nem hívott mentőt akkor, amikor eszméletben állapotban találta Fannit, hanem karjaiban vitte le a garázsba, majd autójába tette és elhajtott vele együtt. A magatehetetlen lányt állítása szerint átadta egy ismeretlen férfinak. Fanni holtteste azóta sem került elő.