KezdőlapCímlapZámbó Krisztián elmondta, miért szakítottak Zsuzsival

Zámbó Krisztián elmondta, miért szakítottak Zsuzsival

Zámbó Krisztián egy hónappal ezelőtt szakított eddigi szerelmével, Zsuzsival 11 éves kapcsolat után. Most elmondta, hogy érzi magát néhány héttel később.

Krisztián leszögezte, hogy a kapcsolatuk nem egy veszekedés miatt ért véget, teljesen békésen szakítottak, kapcsolatuk pedig azóta is jó. Csupán arról van szó, hogy ráébredtek, hogy teljesen másként tekintenek a jövőre, valamint az is sokat hozzátett, hogy Krisztiánt rendkívül sok stressz érte az elmúlt egy év során.

Az énekes elmondása szerint nehéz volt számára az utóbbi egy év, hiszen tavaly augusztusban egyik napról a másikra vesztette el legjobb barátját. Nagybátyját is nagyon félti, ugyanis már a harmadik sztrókon esett át. Ezen felül rengeteget dolgozott, 150 esküvőn lépett fel, ahol kicsit sokat ivott, és emellett fesztiválokon és több műsorban is szerepelt.

Krisztián hangsúlyozta továbbá, hogy kicsit nehezére esik beleszokni a legényéletbe, de ennek ellenére élvezi. A szakítás után pár hétig kicsit önpusztító életmódot élt, de úgy véli, hogy ez még normális. Azután viszont rákapott a házimunkára: sokat takarít, főz, mos – ám a hajtogatással még akadnak gondok – árulta el a TV2 Mokkájában.