2023.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Ekkorra tervezi az esküvőt Kulcsár Edina és G.w.M.

Ekkorra tervezi az esküvőt Kulcsár Edina és G.w.M.

G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolatuk legizgalmasabb és egyik legboldogabb időszakát éli meg, hiszen nemrégen kiderült, hogy első közös gyermeküket várják.

Ahogy arról a Blikk elsőként beszámolt, Kulcsár Edina babát vár rapper szerelmétől, G.w.M.-től, így fel kellett adnia a Dancing with the Starsban való szereplését. Az örömhír kapcsán az egykori szépségkirálynő azt is kifejtette, nem érti, hogyan eshetett teherbe, amely kijelentése miatt többen megkérdőjelezték a felvilágosultságát, mire Edina tisztázta, csupán arról van szó, hogy fogamzásgátlót szedett.

– Ez a baba Isten ajándéka, és nem hiszem, hogy van nálam boldogabb ember a világon. Nem igazán lehet szavakba önteni, amit érzek, és amíg élek, vigyázni fogok rájuk. Én az első perctől mindent el tudtam képzelni Edinával. Imádom a kislányomat, a kisfiamat, és imádni fogom a babánkat, a babáinkat is. Annyi közös gyermekünk lesz, amennyit a Jóisten szán nekünk – árulta el a rapper.

Edina és Márk csaknem 8 hónappal ezelőtt vállalták fel a kapcsolatukat, amiért kaptak hideget-meleget, ám úgy érzik, őket a sors is egymásnak teremtette.

– Olyan az életünk, mint egy szappanopera. Együtt, kéz a kézben, semmitől sem félünk. Gyógyszert szedtem, ezért is lepett meg annyira a várandósságom. Ez a baba minden akadályt legyőzött. Látszik, hogy nagyon akart jönni hozzánk, mi pedig nagyon várjuk – mesélte lelkesen az egykori szépségkirálynő.

Ugyan hivatalosan Edina még Szabó András Csuti házastársa, a kismama és G.w.M. szeretnék hivatalosan is összekötni az életüket.

Szeretnénk papíron is egyek lenni, de nem akarunk a baba miatt kapkodni. Nem akarom, hogy elvesszen az egész romantikája, úgyhogy ha sok ügyintézéssel jár is, állunk elébe, hogy az apukája nevét kapja majd a pici fejtette ki a Best magazinnak Edina.