2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Édesapját gyászolja Palik László

Édesapját gyászolja Palik László

Palik László mögött borzasztóan nehéz hét áll: váratlanul elveszítette az édesapját, akinek a halála borzasztóan lesújtotta őt. Palik a történtek ellenére igyekszik tartani magát, videóban vallott az érzéseiről.

Palik László nemrégen elindította a Palikék Világa by Manna című YouTube-csatornáját, amelynek legújabb videójában elárulja, hogy borzasztó tragédia történt a családjában, ugyanis hétfő reggel meghalt az édesapja.

– Ugye, a múlt héten, ahogy elemeztük a hét eseményeit, kellett volna kitalálnunk azt, hogy amúgy önazonos módon ma miről beszélgetünk, mi lesz a témánk. Azonban rögtön hétfőn az élet felülírta a dolgot, és bevallom őszintén, hogy – ezt ti is megéltétek – nekem hét közben nem igazán lett ötletem, merthétfőn reggel, 8 óra 10 perckor az édesapám meghalt– árulta el a műsorvezető.

Feltehetően a múlt hét hétfőn, azaz egy hete történt a tragédia.

Palik a videóban próbálja tartani magát, de láthatóan nagyon megviselik a történtek. Gyászáról az adásban szereplő társai, Konyári Edinka és Wágner Tamás is csak nem sokkal azelőtt értesültek, mielőtt azt felvették. A műsorvezető elárulta, hogy emiatt nem tudott a hétre semmilyen témát kitalálni, de nem akarta cserbenhagyni a nézőit, hiszen vállalta, hogy minden héten hétfőn új tartalommal jelentkezik YouTube-csatornáján. Végül úgy döntöttek, videón mesélnek a történtekről, mert ez olyan téma, amiről beszélni kell. Mindenki életében eljön egyszer az a pillanat, amikor elveszít egy hozzá közel álló személyt. A műsorvezető a tragédiáról 1.30-tól beszél:

Palik elárulta, hogy amikor megtudta a szörnyű hírt, éppen egy rádióinterjúra ment.

– Azt tanította az apu, hogy ha feladnak egy feladatot, azt meg kell oldani. Ott és akkor reggel az volt a feladat, hogy teljesítsük a vállalásunkat, azaz azt a rádióinterjút.

Indirekt/Blikk