2021.11.27
Virgil
Kezdőlap Címlap Színészi pályára lép Vasvári Vivien

Színészi pályára lép Vasvári Vivien

A kétgyerekes anyukát korábban olyan tévéműsorokban láthattuk, mint a Feleségek luxuskivitelben, a Nyerő páros, avagy a TV2-n jelenleg is futó Farm VIP. Vivi azonban ezúttal a színészetbe is belekóstolt.

Nemsokára egy filmszerepben is láthatjuk, mégpedig a Zanox – Kockázatok és mellékhatások című sci-fi vígjátékban. Mi volt a legnagyobb kihívás?

Sajnos, lázas betegen forgattam, ez volt a legnehezebb. De összességében nagyon tetszett a forgatás és a szerep is. Ami újdonság volt, talán az, hogy nem önmagamat kellett adnom, hanem egy szerepet.

El tudná képzelni a későbbiekben színésznőként is a karrierjét?

Abszolút. Legszívesebben romantikus vígjátékokban vagy mondjuk horrorfilmben játszanék. Érdekel a színészet, szívesen tanulnám is ezt. Bár érdekes, ha visszaforgathatnám az idő kerekét, nem változtatnék és nem felvételiznék mondjuk a színművészeti egyetemre, mert csak később kóstoltam bele a szereplésbe, és az egyik hozza magával a másikat. Azt gondolom, sosem késő váltani, ha a színészkedést hozza elém az élet a jövőben, hát állok elébe.

Szőke modellként nem tart a sztereotípiáktól a filmvilágban?

Nagyon sok szőke modell van, aki színészkedik, és sikeres is, szóval egyáltalán nem tartok ettől. Nem nagyon foglalkozom a céltalan kritikákkal, hiszen, ha eszerint élném az életem, az nem az én életem lenne. Ha nem kapok soha többé semmilyen más filmszerepet, akkor is teljes lesz az életem, ha pedig mégis megtalálnak a szerepek, örülök neki.

Indirekt/Blikk