KezdőlapCímlapDwayne Johnson egy rajongójának adta imádott autóját

Dwayne Johnson egy rajongójának adta imádott autóját

A színész egy mozivetítésen lepte meg gyanútlan nézőjét.

Dwayne Johnson hosszú évek óta Hollywood egyik legjobban fizetett filmsztárja, ám e komoly rang mellett az egyik legjobb fej színészként tartják számon, amit most ismét bizonyított.

Miután ugyanis A Szikla becenévre hallgató egykori pankrátor megtudta, hogy van egy Oscar Rodriguez nevű rajongója, aki nem mindennapi erőfeszítéseket téve támogatja városa lakóit, elhatározta, hogy megajándékozza valamivel.

A férfi azzal vívta ki a világsztár tiszteletét, hogy tengerészveteránként – személyi edző munkája mellett – vezető szerepet vállal a helyi gyülekezet életében, illetve ellátja 75 éves édesanyját, emellett segítséget nyújt azoknak a nőknek, akik családon belüli erőszak áldozatai lettek – írja az IGN.

Johnson végül a Különösen veszélyes bűnözők című új filmjének vetítésén lepte meg a férfit: mikrofont ragadott, majd a közönség előtt sorolni kezdte annak érdemeit, végül közölte vele, hogy kövesse, mert van egy meglepetése a számára.

A mozi előtt aztán egy gyönyörű, tökéletes állapotban lévő furgonhoz vezette Rodriguezt, amelynek ott helyben átadta a kulcsait.

A férfi az első döbbenetet követően azonnal A Szikla nyakába ugrott, majd elsírta magát kedvenc filmsztárja mellett, aki a legérzelmesebb pillanatokban is szorította a vállát.

„Sokkal többet érdemelne, mint az én terepjáróm. A kedvesség számít nekem, szóval köszönöm, hogy ilyen sok emberhez ilyen kedves vagy. Jól mondtad, mielőtt elhajtottál – ez csak szeretet. Ez minden, testvér. Csak szeretet. Élvezd az új terepjáródat, haver” – üzente a közösségi oldalán rajongójának Johnson.

Indirekt/Blikk