2023.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Demcsák Zsuzsa visszakapta ellopott közösségi oldalát

Demcsák Zsuzsa visszakapta ellopott közösségi oldalát

Végül győzött az igazság! Demcsák Zsuzsának napokig kellett várnia, hogy újra az övé lehessen a 69 ezres követői táborral rendelkező Facebook-oldala, az örömhírt pedig egy saját videóval jelentette be az oldalán.

– Üdvözlök ismét mindenkit a hivatalos Facebook-oldalamon, sikerült visszakapni! – mondta videójában boldogan a műsorvezető, aki azt is elárulta, hivatalos úton vívta ki magának az oldalt.

Demcsáknak az adminisztrátora segített visszaszerezni az oldalt, aki a Facebook csapatával rögtön fel is vette a kapcsolatot, hogy vizsgálják ki a jogtalan kizárást. Demcsák szerint némileg több időt vett igénybe, mire neki adtak igazat, öt napig vizsgálták az ügyét.

Látható volt, hogy ez (a Facebook-oldala) nyilvánvalóan hozzám tartozik, és hogy ellopták az oldalt, minket pedig jogtalanul zártak ki róla. Intézkedtek és visszahelyeztek– magyarázta a történteket Demcsák, aki ezentúl még több tartalmat ígér az oldalán.

A műsorvezetőt január végén zárták ki a hivatalos Facebook-oldaláról, ahol ismeretlen tettesek kínai termékeket kezdtek el reklámozni, kihasználva a sztár népes követőtáborát, hogy pénzt csináljanak maguknak.

Indirekt/Blikk