2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Átigazol: a TV2-höz tart Kinizsi Ottó

Átigazol: a TV2-höz tart Kinizsi Ottó

Február 1-től kreatív producerként csatlakozik a TV2 Csoport kreatív csapatához Kinizsi Ottó. A televíziós szakember több, mint tíz éve dolgozik sorozatok rendezőjeként, producereként, utómunka vezetőjeként.

Egyetemi tanulmányait az ELTE magyar szakán végezte. Azon kevesek közé tartozik, akik színészként és háttéremberként is többéves tapasztalatot szerezhettek a sorozatgyártás terén. Az UFA Serial Drama Gmbh-nál számos pozíciót betöltött, az utóbbi években pedig vezető rendezőként dolgozott a Paprika Studios-nál és animációs rendezőként a Digic Pictures-nél.

Új munkakörében részt vesz majd mások mellett a cégcsoport fikciós sorozatainak gyártásában, és feladatai közé tartozik majd a TV2 hosszútávú fikciós stratégiájának kidolgozása is.

“Picit olyanok vagyunk, – mi tévések – mint a séf, aki vezeti az éttermet, megtervezi az étlapot és igyekszik eltalálni a vendégek ízlését. Persze vannak jól bevált receptjeink, de ami az egyik embernek ízlik, az lehet, hogy a másiknak nem. Néha improvizálnunk kell, vagy csak érzésből főzni, kísérletezni, olykor pedig az a jó, ha pont úgy csináljuk, ahogy a nagyitól tanultuk. Vannak persze alapszabályok, érdemes tiszta eszközökkel, jó minőségű, friss alapanyagokból dolgozni, tehetséges szakácsokat alkalmazni, ismerni a legújabb gasztro trendeket, főzési eljárásokat, de a legfontosabb, hogy soha ne felejtsük el, hogy miért csináljuk. Csak jól fel kell kötnöm a kötényemet, és kezdhetjük is! Szerintem ízleni fog! ” – mondta Kinizsi Ottó.

Indirekt/Blikk