2023.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Curtis: Nincsen bizonyíték a tesómék ellen

Curtis: Nincsen bizonyíték a tesómék ellen

Curtis hosszú hallgatás után megtörte a csendet testvére ügyével kapcsolatban, amelyben azzal gyanúsítják a férfit, hogy a társaival együtt előre kitervelten meggyilkolták az MTK egykori játékosát, Katzenbach Imrét. A rapper elmondta, milyen bizonyítékai vannak a rendőrségben bátyja ellen.

Curtis testvére már jó ideje börtönben ül, miután azzal gyanúsították meg, hogy társaival együtt meggyilkolták az MTK egykori játékosát, Katzenbach Imrét.A sportolónak azért kellett meghalnia, mert félmilliárd forinttal a zsebében megszökött egy vállalkozó elől.

A gyanú szerint a megkárosított üzletember felbérelt három embert, hogy hozzák haza a férfit külföldről, majd végezzenek vele. Egy börtönben ülő tanú szerint Katzenbachot – akinek 11 év után találták meg a maradványait – Curtis testvére és a két másik, vele együtt letartóztatott férfi gyilkolta meg. Egy kiásott gödör mellé vitték, majd agyonverték.

A rapper a Tényeknek exkluzív interjút adott, amelyben elmondta, hogy biztos testvére ártatlanságában, és abban bízik, idővel a bíróság is rájön, hogy tévedtek.

– Én nem tudom róla elképzelni, hogy bármikor is meg tudna ölni egy embert, vagy meg tudott volna ölni egy embert – kezdte a csatornának, majd cáfolta, hogy megtalálták volna a bátyja DNS-ét, mint bizonyítékot.

– Voltak hírek, amelyekben az volt, hogy a bátyám DNS-ét megtalálták, de ez sem igaz. Nem találtak DNS-t, semmilyen bizonyítékot nem tudnak fölmutatni a testvérem és a másik két ember ellen, egyedül ennek az embernek a szava van – magyarázta a zenész.

– Nincsen bizonyíték a tesómék ellen, és egy olyan embernek a szavára adnak, aki a mai napig börtönben van és börtönben is volt, és egyébként is már ez előtt meg lett gyanúsítva ezzel a gyilkossággal. Igazából bízom benne, hogy a bíróság úgy dönt, hogy már karácsonyra itthon van a testvérem – zárta Curtis.