2024.02.22
Gerzson
Kezdőlap Címlap Tóth Vera sírva hagyta el a Konyhafőnök stúdióját

Tóth Vera sírva hagyta el a Konyhafőnök stúdióját

Sírva hagyta el Tóth Vera A Konyhafőnök VIP stúdióját. Az énekesnőre pánikroham szerű tünetek törtek rá a csütörtöki adás forgatásán, úgy érezte, hogy nem tudja tovább folytatni a versenyt.

– A nézők is láthatják, mennyire idegőrlő és nehéz egy ilyen forgatás. Sokszor napi 10-14 órát vagyunk a stúdióban, receptekkel kelünk és fekszünk, és mindenki bizonyítani szeretne, de ez nem mindig sikerül. Ez idegőrlő, különösen nagy teher ismert emberként helytállni ilyen versenyhelyzetben – kezdte a Blikknek Vera. – Az eset előtt már több napja éreztem, hogy elment az önbizalmam, ami megviselt. A színpadon, énekesnőként szeret a közönség elismeri a teljesítményemet, itt pedig azt éreztem, béna vagyok, nem megy.

Az énekesnőnél akkor szakadt el a cérna, mikor nem értette a feladatot, nem volt tisztában azzal, hogy a receptek alapján hogyan kellene elkészítenie az ételeket.

– Nem volt minden világos a menüsornál, valami teljesen mást kezdtem el csinálni. Tudtam, azon a napon nagyon fontos lenne jól teljesítenem, mert elismert séfek jönnek kóstolni, ráadásul ők a párom, Zoli kollégái, nem akartam leégni előttük. Stresszelt a helyzet és annyira feszült voltam, hogy még az ujjamat is elvágtam, ömlött a vér a kezemből, nem tudtam dolgozni – folytatta Vera.

– Közben már azon is idegeskedtem, hogy aznap percre pontosan volt kiszámolva az időm, mert fellépésre kellett mennem. Megijedtem, hogy elkések onnan. Amikor már fél órája nem tudtam semmit sem megcsinálni, addig stuffoltam magam, amíg azt éreztem, megfulladok. Nem bírtam tovább, összeomlottam, hogy nem tudom elvégezni a feladatot. Egyszerűen nem bírtam a stúdióban maradni, és kifutottam, hogy feladom – tette hozzá.

Az énekesnő harcos, kitartó típus, ám az RTL Klub gasztro reality műsorában úgy érezte, hogy nincs esélye.

– Az futott át a fejemen, hogy a francért vagyok én itt, nem vagyok méltó a feladatra, és veszem el másoktól a lehetőséget. Hatalmas megfelelési kényszer is volt bennem, ami teljesen megbénított. Nem azért szaladtam ki, mert gyáva vagyok, hanem mert szégyelltem magamat és a teljesítményemet – magyarázta Vera, aki úgy érezte, eljött az ideje annak, hogy feladja a versenyt. Az, hogy az énekesnő végül hogyan döntött a csütörtök esti adásból derül majd ki. – Annyit elárulhatok, hogy a fellépésre odaértem, de a hajamban ott volt a tészta, az ujjam még mindig fájt a vágás miatt, mégsem mutathattam ebből semmit a közönségnek. Nagyon kiszolgáltatott helyzet volt, de a show-nak mennie kell…

Indirrekt/Blikk