2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Pszichológushoz jár Berki Krisztián

Pszichológushoz jár Berki Krisztián

A családapa hosszabb kihagyás után vette újra igénybe a szolgáltatást.

Bár Berki Krisztián egyedi stílusából, megszólalásaiból és a közösségi oldalán megosztott gondolataiból folyamatosan árad a rá jellemző önbizalom, úgy tűnik, néha neki is segítséget kell kérenie.

A celeb ugyanis a közösségi oldalán megosztott legújabb posztjában elárulta, már évekkel ezelőtt ellátogatott egy szakemberhez, és bár az elmúlt időszakban nem vette igénybe a szolgáltatásait, a kihagyást követően úgy döntött, visszatér, hogy folytathassák a közös munkát, illetve együtt birkózzanak meg a médiaszemélyiség vállát nyomó problémákkal.

„Roboz Zsóka az ‘agyturkászom’

‘Amit az igazság kimondása meg tud ölni, azt hagyd meghalni…’ /Immanuel Kant /

Zsókával még Fem3-as időszakomban találkoztam akkor én műsorvezető voltam ő pedig pszichológusként szakértő volt nálunk megannyi témában.

Már akkor felvetődött bennem és megfogalmazódott, hogy érdemes lenni hozzá járnom egyeztetnem hiszen amikor akkor mész vagy fordulsz szakemberhez amikor már érzékelhető a baj az lehet, hogy már késő.

Zsókához már évekkel ezelőtt jártam beszélgetni majd pedig ma most újra jöttem, hozzá mert szeretnék vele újra rendszeresen beszélgetni magamról az érzéseimről, hogy ő mint a pszichológusom sokszor az életvezetőm az aki egyenesben és a megfelelő úton tud tartani engem.

Fejlődni csak egy jobbtól egy jobb ember által tudsz!” – írta közösségi oldalán Berki.