2021.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap Családja azt hitte, a szobájában alszik: kiszökött és úgy halt meg...

Családja azt hitte, a szobájában alszik: kiszökött és úgy halt meg az autóbalesetben a Sztárban sztár leszek versenyzője

Csak azután fogta fel Csontos Karina édesanyja, hogy a gyermekét örökre elveszítette, miután a rendőrök visszaadták neki a lány személyes tárgyait. A Sztárban sztár leszek! című műsor tehetséges énekese múlt pénteken hajnalban vesztette életét egy szörnyű autóbalesetben a kárpátaljai Nagylucskán. A 17 éves lány családja zokogva nyilatkozott a Blikknek.

– Nem tudjuk pontosan, hány órakor mehetett el itthonról, mi azt hittük, a szobájában alszik. Mindössze egy papucsban, dzseki nélkül, egy nagyon vékony pólóban távozott. Mindig szeretett nagyon szépen öltözni, kizártnak tartjuk, hogy bulizni mentek volna. Ahogy azt is, hogy a baleset után még segítséget próbált kérni a Facebookon, tudomásunk szerint ugyanis azonnal szörnyethalt – magyarázta a Blikknek megtörten a fiatal lány nővére, Szandra.

Karina a családjával a határ menti Csap településen élt. Csütörtök este az egyik, a közelben lakó barátnője és két olyan fiatalember jött érte, akikkel a családja szerint nem is tartotta a kapcsolatot. Bő harminc kilométerre onnan történt a tragédia, amikor belecsapódtak egy autómentő trélerébe, ami egy korábbi balesethez érkezett. Az égő roncsból egyik fiatal sem szállhatott ki élve.

– Azon a szakaszon áramszünet volt, de a rendőrök nem helyeztek ki semmilyen világító eszközt, hogy felhívják a figyelmet a veszélyre. Ha a rendőrök kiteszik a jelzőfényt, Karina még ma is élhetne, hiszen akkor biztosan észreveszik az autómentőt. Amikor anya másnap felkelt, megrémült, mert nem találta Karinát. Azt hitte, lement a barátnőjéhez az alsó emeletre, de sem ott, sem a munkahelyén, egy közeli boltban nem találta. Végül a rendőrök hívták, hogy menjen be hozzájuk. Reménykedtünk benne, hogy nem róla van szó, de amikor a láncát és a kulcsát odaadták anyunak, teljesen összeomlott. Én még a mai napig nem fogtam fel a húgom halálát, a lelkem soha nem fogja elfogadni. Kibírhatatlan a családunk fájdalma. Nem tudom, hogy kell túlélni ezt a fájdalmat – sírta el magát Csontos Karina 31 éves nővére.

Indirekt/Blikk