2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Bűnbanda fenyegeti a rácsok mögött Fekete Dávidot

Bűnbanda fenyegeti a rácsok mögött Fekete Dávidot

Az életével fizethet Fekete Dávid, ha kinyitja a száját? A Blikk úgy tudja, halálos fenyegetést kapott a győri börtönben a 100 millió forint felett elkövetett sikkasztással gyanúsított egykori megasztáros énekes.

A Blikk úgy értesült, nem elég, hogy Fekete nyakig ül a bajban a saját stiklijei miatt, egy bűnbanda tagjaival is tengelyt akasztott, akik már a sitten is fenyegetik.

– Szorul a hurok a nyaka körül! Megfenyegették bent a bűnözők, ami nem tréfa. Annak a pesti bandának ülnek bent tagjai, akikkel Fekete korábban üzletelt. Rajtuk keresztül üzent a főnök, hogy messzire elér a keze, erre gondoljon, ha beszélni akar – tudták meg egy, a neve elhallgatását kérő informátortól.

A rendőrség – ahogy halad előre a nyomozásban – sorra hallgatja ki azokat, akik valamilyen módon kapcsolódnak az egyre szerteágazóbb ügyhöz. Mint korábban megírtuk, Fekete elsősorban autókkal üzletelt és károsította meg üzletfeleit, de hamis műkincsekkel is bizniszelt. A hatóság a nyomozás során jutott el banda vezetőjéhez, amely nem jelent jót Dávidnak.

– Amikor kiderültek a simlisségek, már akkor megkeresték Feketét, majd lefektették a játékszabályokat, ami szerint játszania kell, ha hűvösre kerül. Úgy tűnik, fel kellett frissíteni az emlékeket. Kár velük packázni, mert nem válogatnak az eszközökben – tette hozzá az informátor, aki szerint a banda tagjai azon kevesek közé tartozik, akiknek Fekete nem adósa.

Korábban néhány károsult nyilatkozott arról, hogy az énekesnek voltak olyan üzletfelei, akiktől félt, s elsőként mindig nekik adta meg tartozását. Talán ennek a bandának a tagjairól lehet szó, akik Fekete egy rosszabbul sikerült üzletének lehetettek a részesei. Információk szerint hetente kétszer látogatták meg az énekest Győrben a kései órákban, majd vittek tőle mindent, amit értek, autókat, készpénzt.

Korábban a Blikk is írt arról, hogy üzletkötései során került már életveszélyes helyzetbe az énekes. Budapesten bizniszelt, amikor fegyvert szorítottak a fejéhez; már akkor erről a csapatról lehetett szó.

Indirekt/Blikk