2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Budapesten forgat majd Alec Baldwin

Budapesten forgat majd Alec Baldwin

Még egy év sem telt el azóta, hogy a Rust című westernfilm forgatása alatt Alec Baldwin kezében véletlen elsült kezében egy kellékfegyver, aminek következtében halálos sebet ejtett a film operatőrén, aki belehalt sérüléseibe, illetve a projekt rendezőjét is súlyosan megsebesítette. A színész a megrázó történtek ellenére, töretlenül folytatta a munkát, aminek köszönhetően Budapestre is ellátogat majd.

Bár a színészt láthatóan nagyon megviselték a tragikus események, az elmúlt év alatt kinézete igencsak megsínylette a történteket. Ennek ellenére, nem szakította meg pályafutását, sőt azóta is gőzerővel dolgozik a forgatásokon. Egy új film apropóján pedig még idén Budapestre érkezik majd – írja a Deadline.

Chief of Station című film jeleneteit fogják felvenni hazánkban, a forgatás során itt is akad majd elég izgalom, ugyanis egy akció-thriller készül George Mahaffey forgatókönyve alapján. Baldwin a történet szerint egy volt CIA-ügynök bőrébe bújik majd.

Az ex-kémként kalandozó színész a filmben miután megtudja, hogy felesége halála mögött rejtélyes szálak húzódnak, összeáll régi ellenfeleivel, hogy együtt derítsenek fényt az összeesküvéselméletre.

A film női főszerepét, Olga Kurylenko ukrán színésznő kapta, akitől nem áll olyan messze a kém világ, ugyanis az egyik James Bond filmben, A Quantum csendjében is játszott már hasonló környezetben.

A rendező, Jesse V. Johnson izgatottan várja a két nemzetközi sztár alakítását a kamerák előtt, megtiszteltetve érzi magát, hogy egy ilyen alkotás részese lehet, és biztos benne, hogy a színészpáros csodát művel majd a képernyőkön.