2023.06.09
Félix
Kezdőlap Címlap Borzalom: esküvője napján halt meg a kétgyerekes anyuka

Borzalom: esküvője napján halt meg a kétgyerekes anyuka

A 61 éves kétgyermekes édesanya és 44 éves párja úgy döntött, hogy hivatalosan is összekötik az életüket, azonban az örömüket egy szörnyű orvosi diagnózis örökre megváltoztatta. Helen Felvus röviddel a rák diagnózisa után az esküvője napján hunyt el. Most férje és gyermekei is együtt gyászolják.

A Walesből származó hölgy és kedvese még össze tudtak házasodni, de sajnos a közös ünneplésre már nem jutott idő. A pár eredetileg augusztus elsejére tervezte az esküvőt, de a dátumot előre hozták, mikor a menyasszony állapota rohamosan romlani kezdett. A szertartást végül otthonukban, a család és a barátok társaságában tartották meg július 30-án.

A diagnózis a bél- és májrákról alig két héttel korábban érkezett és sokként érte a párt. Helen szúró fájdalomra panaszkodott, ami miatt egy rutinellenőrzésre mentek orvoshoz, aki hamar megállapította, hogy sokkal nagyobb a baj, mint azt elsőre gondolták.

Ennek ellenére nem mondtak le tervükről, hogy összekötik az életüket. Helen lánya elmondta, hogy anyukája soha nem járt orvoshoz, vagy kórházba, egész életében egészséges volt. Hozzátette, hogy számára nagyon nehéz volt beismerni, hogy egy ideje fájdalmai vannak, amit jó lenne kivizsgálni. A család akkor még egy mindennapi vesegyulladásra gyanakodott.