2024.02.26
Géza
Kezdőlap Címlap Így fogyott le Rácz Jenő felesége 15 kilót

Így fogyott le Rácz Jenő felesége 15 kilót

Rácz Jenő párja, Dóri véleményére egyre több kismama és anyuka kíváncsi, amióta ő is anyai örömök elé nézett. A legtöbb rajongóját az érdekli főként, hogy milyen módszerrel és táplálkozással sikerült formálnia a testén, mi az ami neki hatásos volt, hiszen irigylésre méltó alakja van. Dóri most elárulta a titkát, minek a segítségével szabadult meg a plusz kilóktól.

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri április közepén hozta világra az első közös gyermeküket. A fiatal édesanya már az elején kihangsúlyozta, hogy az első hat hétben csak a kislányára szeretne fókuszálni, hiszen fontos volt számára, hogy a kezdeteknél kialakuljon közöttük a szoros kötelék. Az első két hónapban elmondása alapján rögtön sikerült leadnia 11 kilót, viszont utána akárhogy próbálkozott, nem sikerült megszabadulnia többtől.

Nemrég azonban örömmel osztotta meg, hogy újból sikerült felvennie egy régi szoknyáját, így többeket elkezdett érdekelni, hogyan tudott ismét fogyni. Dóri a 24 óráig megtekinthető Instagram-történetében adta meg a választ.

“Az első 11 kiló leugrott rólam 2 hónap alatt, viszont utána egy hónapig semmi… Egy grammot sem sikerült leadnom… Akkor megelégeltem a dolgot és segítséget kértem. Írtak nekem egy olyan 4 hetes étrendet, amivel szoptatás mellett is tudok egészségesen fogyni. Azóta még 4,5 lement, már csak 4 kiló van hátra” – ecsetelte büszkén, majd hozzátette, mennyire sokat változott a teste, mióta megszülte Kamillát.

Cickóim a szoptatás miatt dupla akkorák, a csípőcsontom szélesebb lett és a lábam is egy számmal nagyobb- jegyezte meg az édesanya, aki minden percét imádja az anyaságnak, valamit viszont különösen szeret benne:

“Amikor rajtam szundikál a kislányom és amikor hatalmasokat mosolyog rám, olyankor úgy érzem, szétrobban a szívem a szeretettől” – említette meg Dóri.