2023.06.09
Félix
Kezdőlap Címlap Britney most a fenekét mutatta meg, csak egy vékony tangát visel -...

Britney most a fenekét mutatta meg, csak egy vékony tangát visel – videó

A popsztár megállás nélkül vetkőzik a közösségi oldalán.

Ismét egy furcsa videóval hívta fel magára a figyelmet Britney Spears. Az énekesnő az elmúlt időszakban – kis túlzással – megállás nélkül tölti fel magáról a meztelen tartalmakat a közösségi oldalára, amelyre elmondása szerint azért van szüksége, mert így próbálja elengedni a vállára nehezedő terheket.

Az éjszaka folyamán ezúttal egy tangás fotóval örvendeztette meg rajongóit, akik közül rengetegen úgy gondolták, a kép nem igazi, a kedvencük csak át akarja verni őket.

Annak érdekében, hogy eloszlassa az ilyen jellegű feltételezéseket, Britney végül egy videót is közzétett, amelyben jól láthatjuk, hogy valóban ő riszálja a kamerába a hátsó felét. Az, hogy a popsztár férfi rajongói minden hasonló tartalmat örömmel fogadnak, kétségtelen, ám egyesek arra kérik az előadót, hogy inkább álljon elő valami új dallal, ne pedig ilyen húzásokkal próbálja magára vonni a figyelmet.

„Itt egy videó, hogy lássátok, ez tényleg az én seggem!!!!. Semmi szűrő vagy fedés … ez az igazi!!!!” – írja bejegyzésében a popsztár.

Indirekt/Blikk