2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Gregor Bernadett már nem hajszolja a szerelmet

Gregor Bernadett már nem hajszolja a szerelmet

Gregor Bernadett külseje mindig állandó témát szolgáltat a rajongóknak, az elmúlt hetekben pedig az a hír járta be vele kapcsolatban a magyar sajtót, hogy levágatta a haját. Bár sokan kétség kívül örültek kedvencük újításának adja magát a kérdés: valóban olyan nagy dolog ez?

„Nekem igen, mert korábban, ha három-négy évente elmentem fodrászhoz, hogy kicsit a végéből vágjon, mint egy függő szenvedtem. Mára ez a szenvedélybetegségem megoldódott, öt kilóval könnyebb a fejem, ezt élvezem, és ettől felfrissültem” – mondta Best Magazinnak adott interjújában Bernadett, akinek hajápolása mellett más szenvedélye is van, méghozzá az állatok, pontosabban a kutyák és a macskák. A színésznőnek ugyanis jó pár van belőlük az otthonában.

„Hét cicával és két kutyával élek együtt. Sokat köszönhetek a kutyusaimnak, például azt, hogy minden reggel egy órát sétálhatok velük Tabánban. Ha ők nem lennének, biztosan nem mozognék ennyit. De azt mondhatom, ennél többen már nem lesznek” – mondta.

Ugyan az állatok kétség kívül jó társaságot tudnak nyújtani az embernek, sok esetben nem tudják helyettesíteni az emberi kapcsolatokat, melyekből a művésznőnek ugyan több is volt az elmúlt években, de jelenleg egyedül van. Ezek után joggal kérdezhetjük, vajon hisz-e még az igaz szerelemben?

A négy házasságom és válásom után sem tudok erről nyilatkozni, mert előbb azt kéne definiálni, mi a tökéletes szerelem. Amikor kezdődik egy szerelem, az ember hiszi, reméli, hogy ez így marad életünk végéig, aztán a hétköznapok meg a sors ezt átírja – magyarázta a színésznő aki ha a maga módján arra is válaszolt, hogy véleménye szerint a szerelem beköszönthet-e még az életébe?

„Nem foglalkozom vele, nem dolgom elébe menni” – jelentette ki.